MasterChef: Νέο beef ανάμεσα σε Μαρία Λαζαρίδου & Νίκο Τράκα - «Λυπάμαι που τον αισθάνθηκα φίλο μου»
Media

MasterChef: Νέο beef ανάμεσα σε Μαρία Λαζαρίδου & Νίκο Τράκα - «Λυπάμαι που τον αισθάνθηκα φίλο μου»

«Βλέπω το καινούργιο beef ανάμεσα σε Νίκο Τράκα και Μαρία Λαζαρίδου. Ο Νίκος κορόιδευε χωρίς λόγο τη Μαρία, γιατί ο Ηλίας Κιαζόλι δεν την ανέφερε στην αποχώρησή του σε αυτούς που ήθελε να πάνε τελικό...»

Συνεχίζεται η κόντρα παλιών και νέων παικτών στο MasterChef, τι και αν μέσα στο παιχνίδι έχουν μείνει μόλις επτά παίκτες.

Η κόντρα αυτή τη φορά είναι ανάμεσα στη Μαρία Λαζαρίδου και τον Νίκο Τράκα που αν και αρχικά βρίσκονταν κοντά στο παιχνίδι, φαίνεται ότι πλέον έχουν απομακρυνθεί και έχουν τυπικές σχέσεις.

«Βλέπω το καινούργιο beef ανάμεσα σε Νίκο Τράκα και Μαρία Λαζαρίδου. Ο Νίκος κορόιδευε χωρίς λόγο τη Μαρία, γιατί ο Ηλίας Κιαζόλι δεν την ανέφερε στην αποχώρησή του σε αυτούς που ήθελε να πάνε τελικό. Και γυρίζει και του λέει “εσύ θα με αναφέρεις όταν φύγεις Νίκο;”», σχολίασε ο Γιώργος Πορφύρης μιλώντας με τη Μαρία Λαζαρίδου και τη Μαρία Μπέη.

masterchef-(4).jpg

Στη συνέχεια η Μαρία Λαζαρίδου εξήγησε τι έχει συμβεί κατά τη γνώμη της στο με τον Νίκο Τράκα στο MasterChef. «Από την τελευταία φορά που έγινε η φάση με τη Μαρία Μπέη και τα πήρε και μαζί μου ο Νίκος χωρίς να καταλάβω γιατί, απομακρύνθηκα πολύ από κοντά του. Δεν μου άρεσε καθόλου η συμπεριφορά του, πληγώθηκα γιατί νόμιζα ότι είχαμε δημιουργήσει μία σχέση μαζί και πληγώθηκα. Ο ίδιος ξεκίνησε τις τελευταίες μέρες να με πλησιάζει, όμως εγώ δεν ανταποκρίνομαι. Του είπα ότι, αν θες να μιλήσουμε και να ξεκαθαρίσουμε τι έχει συμβεί, μόνο τότε θα τα ξαναβρούμε. Δεν θα παίξω το παιχνίδι του, δεν το έχω ανάγκη», είπε.

nikos-trakas.jpg

Η παίκτρια του MasterChef ανέφερε επίσης: «Νομίζει ότι υπερασπίστηκα τη Μπέη. Δε με ενδιαφέρει, πραγματικά. Λυπάμαι. Λυπάμαι που μπήκα στη διαδικασία να αισθανθώ έναν τέτοιο άνθρωπο ως φίλο μου».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved