Eurovision 2023: Η Μαρίνα Βερνίκου απαντά στην Εύη Δρούτσα για τα περί οικογενειοκρατίας
Media

Eurovision 2023: Η Μαρίνα Βερνίκου απαντά στην Εύη Δρούτσα για τα περί οικογενειοκρατίας

Την απάντησή της στα περί οικογενειοκρατίας δίνει η Μαρίνα Βερνίκου που είναι ξαδέρφη της μητέρας του Βίκτωρα Βερνίκου

Μιλώντας στο Breakfast@Star η Μαρίνα Βερνίκου απάντησε στα σχόλια που έκανε η Εύη Δρούτσα για τον Victor Vernicos και τη συμμετοχή του στην Eurovision 2023.

Αρχικά, η Μαρίνα Βερνίκου τόνισε: «Μίλησα με την ξαδέλφη μου και της είπα ότι είμαι όλοι πάρα πολύ υπερήφανοι για τον Βίκτωρα. Είναι τεράστια επιτυχία που σε αυτή την ηλικία που έφτασε να εκπροσωπήσει μία ολόκληρη χώρα στη Eurovision. Η μητέρα του είναι το ίδιο υπερήφανη για τον γιο της. Έχει όλο τη ζωή μπροστά του και το μέλλον θα είναι όλο και πιο λαμπρό».

«Ο καθένας έχει την άποψή του και καθενός η άποψη είναι σεβαστή. Απλά θα πω ότι πρέπει να έχεις μία πορεία για να φτάσεις μέχρι τη Eurovision. Δεν μπορεί να φτάσει ο καθένας, επειδή έχει κάποιο επώνυμο. Ο Βίκτωρας δεν πέρασε στη Eurovision λόγω του επωνύμου του, ψηφίστηκε και από το κοινό και από την ΕΡΤ και πήγε εκεί με το σπαθί του. Είναι κατά την άποψή μου άδικη δήλωση αλλά σεβαστή», είπε η Μαρίνα Βερνίκου απαντώντας για την Εύη Δρούτσα.

droutsa-(3).jpg

Σημειώνεται ότι η Εύη Δρούτσα σχολιάζοντας τον αποκλεισμό της χώρας μας από τον τελικό της Eurovision σημείωσε ότι το τραγούδι που διαγωνιζόταν για λογαριασμό της Ελλάδας δεν είχε μελωδία, ενώ άφησε αιχμές και για τους λόγους που επελέγη ο νεαρός τραγουδιστής να εκπροσωπήσει τη χώρα.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved