Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έβαλε τα γέλια μπροστά στις κάμερες όταν ρωτήθηκε για τον Γιώργο Λιάγκα
Media

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έβαλε τα γέλια μπροστά στις κάμερες όταν ρωτήθηκε για τον Γιώργο Λιάγκα

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στην κόντρα του με τον Γώργο Λιάγκα.

Ο Γιώργος Λιάγκας ήταν αυτός που τελευταίος απάντησε στα σχόλια του Γρηγόρη Αρναούτογλου αναφορικά με την πολυσυζητημένη συνέντευξη που είχε ο παρουσιαστής του Πρωινού με τον Θοδωρή Μαραντίνη για την δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγό του, Σίσσυ Χρηστίδου.

arnaoutoglou - 1

«Μη λύνετε τα προβλήματα στον αέρα, εγώ δεν θα το άφηνα να συμβεί», ήταν το σχόλιο του Γρηγόρη Αρναούτογλου για τη συνέντευξη του Θοδωρή Μαραντίνη στο «Πρωινό» του ANT1

Ο Γιώργος Λιάγκας στη συνέχεια είχε απαντήσει στον Γρηγόρη μέσω της εκπομπής του: «Λυπάμαι που δεν πήρα και την άδειά του να κάνω συνέντευξη. Επίσης να σας πω ότι ενημέρωσα προσωπικά και τη Σίσσυ Χρηστίδου για τη συνέντευξη αυτή. Την πήρα τηλέφωνο και της είπα “Σίσσυ αύριο θα έρθει ο Θοδωρής”. Τι να μου πει η γυναίκα;».

grigorisarnaoutoglou.official_277292749_1639099349793707_4020437079323006804_n.jpg

Η τελευταία εξέλιξη σε σχέση με την κόντρα των δυο παρουσιαστών ήταν η συνάντηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου με τις τηλεοπτικές κάμερες όπου εκεί ο παρουσιαστής γέλασε πονηρά και έφυγε λέγοντας πως είναι πολύ κουρασμένος και χρειάζεται ύπνο.

«Θα θέλαμε μία δήλωση από εσάς για όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας σχετικά με το θέμα του Θοδωρή Μαραντίνη», ήταν η προσέγγιση της δημοσιογράφου με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να χαμογελά απαντώντας: «Σας φιλώ! Είμαι πάρα πολύ κουρασμένος, πάω σπίτι να κοιμηθώ», ήταν η αντίδραση του παρουσιαστή.

Δεν θέλησε δηλαδή να δώσει συνέχεια στην κόντρα με τον Γιώργο Λιάγκα. Ή όχι;

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved