Ραμόνα Βλαντή: «Η Σοφία Χατζηπαντελή είναι γεμάτη πλαστικές »
Media

Ραμόνα Βλαντή: «Η Σοφία Χατζηπαντελή είναι γεμάτη πλαστικές »

Η Ραμόνα Βλαντή αποκάλυψε στο «MEGA Καλημέρα» εάν θα επέστρεφε στο My Style Rocks, ενώ ιδιαίτερα καυστικά ήταν τα σχόλιά της για ένα συγκεκριμένο τηλεοπτικό πρόσωπο.

«Δεν βλέπω My Style Rocks, έχει γίνει πολύ ριάλιτι . Εμένα δεν μου αρέσει κανένα κορίτσι, η καλύτερη από όλες είναι η Όλγα που κάτι κάνει διαφορετικό από τις άλλες, γιατί είναι πολύ χαμηλό το επίπεδο. Αν θα μπορούσατε να μου πείτε ποιος θα με κρίνει σε ένα ενδεχόμενο All Star My Style Rocks, θα μπορούσα να σας πω αν θα συμμετείχα. Θα πρέπει να είναι ή στο ίδιο επίπεδο με εμένα ή πολύ πιο πάνω από εμένα», δήλωσε αρχικά η Ραμόνα.

Για το αν θα έβλεπε τον Γιώργο Καράβα στο Shopping Star, απάντησε: «Όχι. Δεν ασχολείται με το αντικείμενο. Γιατί να τον βλέπω; Θα τον έβλεπα σε ένα πρωινό, γενικά στην τηλεόραση, είναι ένα πρόσωπο που μου αρέσει».

Αναφερόμενη στη Σοφία Χατζηπαντελή: «Είναι ένα κάρακτερ, όχι μοντέλο, που πουλάει τη διαφορετικότητα με τα φρύδια, που δεν είναι και κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί και δεν ξέρω αν είναι και δικά της. Είναι ένα πολύ όμορφο κορίτσι αλλά δεν έχει προδιαγραφές μοντέλου. Τα μοντέλα πρέπει να είναι φυσικά, γιατί είναι πρότυπα ομορφιάς, πρέπει να είναι φυσικά όλα επάνω τους. Δεν μπορεί να κρίνει, εφόσον είναι γεμάτη πλαστικές».

1675200680401-260185094-RAMONA.jpg

Πρόσθεσε ότι της ίδιας της έχουν γίνει πολλές φορές προτάσεις από εκπομπές ενώ σημείωσε ότι δεν έχει καημό να είναι στην τηλεόραση.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved