Survivor - Κολοβού: Δίνει εξηγήσεις για τη φώτο με το κινητό - Ποιους παίκτες δίνει στεγνά
Media

Survivor - Κολοβού: Δίνει εξηγήσεις για τη φώτο με το κινητό - Ποιους παίκτες δίνει στεγνά

 

Η Ρία Κολοβού ήταν το πρωί καλεσμένη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά στο Πρωινό Μας και μίλησε για το survivor all star!

«Βγαίνοντας από το παιχνίδι άκουσα πως τοποθετήθηκαν άδικα για εμένα» είπε χαρακτηριστικά και τα έχωσε στον δημοσιογράφο της εκπομπής, Νίκο Παρτσώλη.

Και η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης ανέφερε ότι ο Νίκος Μπάρτζης είναι πολύ ευθύς άνθρωπος και ότι έχει θα στο πει μπροστά σου, παρόλο που οι δυο τους δεν έκαναν καλή αρχή αλλά μετέπειτα τον εκτίμησε.

Για τον Σάκη Κατσούλη τόνισε ότι είναι ιδιαίτερα χαμηλών τόνων άνθρωπο.

1683789951562-362038255-ria-kolovou-(11).jpg

Για τον Ηλία Μπόγδανο είπε μεταξύ άλλων: «Αυτό με το χαρτάκι το μάθαμε στο συμβούλιο… και θεωρώ σωστό ότι ο Μπόγδανος έπρεπε να μιλήσει… Κάναμε παρέα στην αρχή και μετά απομακρυνθήκαμε όταν πήγε στην κόκκινη ομάδα»!

Για τον Κωνσταντίνο Βασάλο, πρόσθεσε: «Μέσα στο παιχνίδι δεν κατάλαβα τα αιχμηρά σχόλιά του, πάντα ήταν με τον καλό λόγο σε όλους γι’ αυτό και δεν έχει ψηφιστεί πολλές φορές για να φύγει από το survivor!».

Όσον αφορά στα σχόλια και τη φωτογραφία που κυκλοφόρησε και τη δείχνει να κοιτάζει ένα κινητό, η Ρία Κολοβού ξεκαθάρισε ότι ουδέποτε έπιασε κινητό στα χέρια της, και πως στη, εν λόγω φωτογραφία το μόνο που κάνει είναι να κοιτάζει μια φωτογραφία που βγάλανε στο Λονδίνο και υπογράμμισε ότι τι κινητό ήταν ενός ρεπόρτερ του ριάλιτι.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved