Μαρία Ηλιάκη: Το απίστευτο περιστατικό με την κόρη της και τα δάκρυα
Media

Μαρία Ηλιάκη: Το απίστευτο περιστατικό με την κόρη της και τα δάκρυα

H Μαρία Ηλιάκη μίλησε για την καθημερινότητα με την δύο ετών κόρη της στο Πρωινό και αποκάλυψε ένα απίστευτο περιστατικό με πρωταγωνίστριες την ίδια και τη μικρή Κατερίνα, αλλά αναφέρθηκε και στην μεγάλη απώλεια της μητέρας της.


Συγκεκριμένα είπε: «Η μικρή τώρα θα γίνει δύο χρονών, οπότε κάθε πρωί που θα ξυπνήσω θα πάω αμέσως να της πω καλημέρα και να μου πει κι αυτή! Την πρώτη φορά που μου είπε: “Σε αγαπώ μαμά” και το εννοούσε, έκλαιγα πολλές ώρες, υπερβολική εγώ, όπως με τα πάντα μου».

iliaki-(2).jpg

Και συνέχισε λέγοντας η Μαρία Ηλιάκη: «Τις προάλλες είπα κάτι που με στεναχώρησε. Δεν της έκανα το χατίρι σε κάτι και μου λέει: "μαμά, έξω από το δωμάτιο. Πώς είναι δυνατόν λέω παιδί μου η μανούλα έξω από το δωμάτιο;". Δεν σκέφτομαι τι έκανε η μαμά μου σε μένα για να το κάνω κι εγώ στην Κατερίνα. Φαντάζομαι ότι μέσα μου είναι χαραγμένα κάποια πράγματα. Προσπαθώ να είμαι δίκαιη, γλυκιά και τρυφερή με το παιδί».

iliaki-(1).jpg

Για την απουσία της μητέρας της τόνισε: «Μέσα μου θα υπάρχει αυτό το αγκάθι, ότι θα ήθελα την μαμά μου, σε διάφορες φάσεις της ζωής. Όπως στο μαιευτήριο, όταν γεννήθηκε η Κατερίνα, ήταν μια στιγμή που έλεγα: “μωρέ γιατί να μην είναι και αυτήν εδώ;”».
Δείτε το απόσπασμα με τις δηλώσεις της στο Πρωινό παρακάτω

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved