Καίτη Γκρέυ: Τα γενέθλια στο σπίτι της, η αφιέρωση της Γιώτας Γιάννα και η συγκινητική εξομολόγηση
Media

Καίτη Γκρέυ: Τα γενέθλια στο σπίτι της, η αφιέρωση της Γιώτας Γιάννα και η συγκινητική εξομολόγηση

H Καιτη Γκρέυ είχε τα γενέθλιά της και στο σπίτι της στη Νέα Σμύρνη βρέθηκαν την Κυριακή το μεσημέρι εκλεκτοί φίλοι της για να τα γιορτάσουν.

Στο γλέντι ήταν η κόρη του μεγάλου μουσικοσυνθέτη και φίλου της Καίτης Γκρέυ, Γιάννη Παπαϊωάννου, Χρύσα, η Γιώτα Γιάννα η οποία έπαιξε με τη φυσαρμόνικά της τραγούδι αφιερωμένο στην καλύτερη φίλη της και ο δημοσιογράφος, Νίκος Νικόλιζας ο οποίος κατέγραψε τα πάντα και είδαμε ένα ιστορικό βίντεο με την σπουδαία ερμηνεύτρια.

«Με την Καίτη έχουμε ζήσει τόσο ωραίες και μεγάλες στιγμές, που θα πρέπει να γράψω βιβλίο για να τις απαριθμήσω. Η Καίτη ήταν κοντά μας και στα δύσκολα και στα εύκολα. Και κάποια στιγμή είχε απλώσει τις φτερούγες της πάνω από την οικογένειά μας, σαν άγγελος» είπε η Χρύσα Παπαϊωάννου στην εφημερίδα, Espresso.

kaiti-grei-(2).jpg

Η Γιώτα Γιάννα αποκάλυψε στον δημοσιογράφο: «Είναι αλήθεια αυτό και περίμενα να το πεις. Η Γκρέυ με έβαλε πρώτη στο πάλκο και κάθισα μαζί με όλες τις φίρμες εκείνης της εποχής. Η Καίτη δεν υπολόγιζε τίποτα αν σε πίστευε. Ηταν η βασίλισσα του λαϊκού τραγουδιού. Εσπαγαν οι πόρτες για να την ακούσουν».

Και ενώ οι οργανοπαίκτες Χρήστος Βυδινιώτης και Μάριος Μαυριανός έχουν αρχίσει να κάνουν πρόβες στα τραγούδια της Καίτης Γκρέυ, την παρέα των τραγουδιστών συμπληρώνει η Σοφία Παπάζογλου, με την οποία η Καίτη Γκρέυ έχει έρθει κοντά τα τελευταία χρόνια.

kaiti-grei-(1).jpg

Η τούρτα που επιμελήθηκε ο Χρήστος Μπακαλόγλου, λάτρης της μεγάλης ερμηνεύτριας

Η κάμερα της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», που βρέθηκε στα γενέθλια της μεγάλης ερμηνεύτριας, απέσπασε δηλώσεις της Γκρέυ.

Η ίδια, συγκινημένη μπροστά στην κάμερα, ευχαρίστησε όλο τον ελληνικό λαό για την αγάπη που της έδειξε όλα αυτά τα χρόνια: «Η πατρίδα αυτή μου χάρισε πολλές χαρές. Ο λαός αυτός με αγάπησε και με σεβάστηκε. Του είμαι ευγνώμων», η οποία τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και αποφεύγει κάθε είδους δημοσιότητα.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved