Survivor spoiler: Αυτός ο παίκτης είναι φαβορί για να αποχωρήσει αυτή την εβδομάδα
Media

Survivor spoiler: Αυτός ο παίκτης είναι φαβορί για να αποχωρήσει αυτή την εβδομάδα

Survivor all star: Ποιος παίκτης θα αποχωρήσει αυτή την εβδομάδα;

Ήδη γνωρίζουμε ότι πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση είναι ο Γιώργος Κορόμι, ενώ σήμερα, 16 Μάη σύμφωνα πάντα με τα spoilers θα δούμε προτεινόμενους τη Μελίνα Μεταξά και τον Τάκη Καραγκούνια.

«Το περίμενα αλλά όλα καλά. Πορευόμαστε έτσι. Είναι η κάθε ψήφος δικαιολογημένη. Είμαστε μία οικογένεια, όπως είπε και ο Τάκης. Είχα βγει και την προηγούμενη φορά αλλά δεν με απασχολεί αυτό, γιατί περνάω καλά με τα παιδιά στο παιχνίδι», δήλωσε ο Γιώργος Κόρομι αμέσως μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος από τον Γιώργο Λιανό.

«Δεν έχω σκοπό να φέρω εντάσεις. Πορευόμαστε και θα δούμε τι θα γίνει με τη δεύτερη ασυλία. Ό,τι βρέξει ας κατεβάσει», είπε ο Γιώργος Κορόμι.

survivor-(2).jpg

Αυτή την εβδομάδα έχουμε τρεις υποψήφιους παίκτες προς αποχώρηση, δύο άντρες, τον Γιώργο Κορόμι και τον Τάκη Καραγκούνια και μία γυναίκα, τη Μελίνα Μεταξά.

Σήμερα, Τρίτη 16 Μαίου εκτός από τον Τάκη και τη Μελίνα που θα είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση, στην κάλπη θα βρεθεί το όνομα και του Κωνσταντίνου Βασάλου, ο οποίος παρ' ότι αγωνιστικά δεν ανήκει στους κορυφαίους παίκτες, έχει βρεθεί υποψήφιος μόλις μια φορά έως τώρα και φυσικά και αυτή τη φορά δεν θα είναι υποψήφιος προς αποχώρηση...

Όσο για το ποιος είναι φαβορί να φύγει από το survivor all star, δείτε το στην παρακάτω gallery!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved