Πόπη Τσαπανίδου: «Δεν υπήρχε περιθώριο να διαρρεύσει τίποτα, ήταν αστραπιαίο»
Media

Πόπη Τσαπανίδου: «Δεν υπήρχε περιθώριο να διαρρεύσει τίποτα, ήταν αστραπιαίο»

Kαλεσμένη στην εκπομπή Super Κατερίνα βρέθηκε το πρωί της Τρίτης (16-05) η Πόπη Τσαπανίδου. Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε για την απόφασή της να ασχοληθεί με την πολιτική ενώ αναφέρθηκε και στις δυσκολίες που έχει βιώσει στην προσωπική της διαδρομή.

«Δεν υπήρχε περιθώριο να διαρρεύσει τίποτα, ήταν αστραπιαίο, έγινε γρήγορα μέσα σε χρόνο dt. Είχα άδεια αν θυμάμαι καλά, είχα πολύ λίγες ημέρες περιθώριο για να αποφασίσω να θέλω να κάνω το μεγάλο βήμα», απάντησε αναφερόμενη στο πώς δεν είχε γίνει γνωστή η απόφασή της νωρίτερα.

Tsapanidou-(3).jpg

«Μου έγινε η πρόταση, υπήρξαν άνθρωποι μέσα από το ΣΥΡΙΖΑ που μου είπαν "ξέρεις αυτή η συνεργασία μπορεί να φέρει κάτι καλό". Δεν μου είχε περάσει ποτέ από το μυαλό να γίνω πολιτικός, δεν είχα τέτοιο σκοπό. Οπότε η πρώτη μου αντίδραση ήταν "Δεν είμαι σίγουρη ότι θέλετε εμένα. Δεν μιλάω πολιτικά". Μου είπαν ότι αυτό θέλουν , έναν λόγο έξω από το κομματικό πλαίσιο. Μετά άρχισα να το σκέφτομαι. Η λογική μου μού έλεγε να μην πάω, είχα ανοίξει άλλους δρόμους στη ζωή μου, όχι δημοσιογραφικούς δρόμους, αλλά, κάτι μέσα μου με έτρωγε. Κάτι μου έλεγε μέσα μου "Εάν δεν το κάνεις, θα το μετανιώσεις". Το είπα στην οικογένειά μου και με στήριξε», είπε.

Tsapanidou-(5).jpg

«Οι άνθρωποι που μεγαλώνουν μόνοι τους την οικογένειά τους έχουν έναν μεγάλο βαθμό δυσκολίας, ειδικά εάν τα παιδιά είναι μικρά. Θέλει ψυχική δύναμη, την οποία τη βρίσκεις γιατί όλοι την έχουμε μέσα μας και μία απόφαση ότι "εγώ θα τα καταφέρω", δεχόμενος τις δυσκολίες και τις ευκολίες που έχει η ζωή. Υπάρχουν και καλές στιγμές, να τις ζούμε, να τις βιώνουμε. Αυτό ξέρεις εγώ δεν το έκανα στη ζωή μου. Όταν ερχόταν κάτι καλό, στον φόβο ότι θα φύγει και θα ξαναγίνω χάλια, δεν χαιρόμουν. Η συμβουλή μου είναι χαρείτε τις καλές στιγμές που έρχονται», αποκάλυψε.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved