Κάνε ότι κοιμάσαι: Την έπιασαν απροετοίμαστη κι έδωσε τo πιο ανατρεπτικό spoiler: «Αχ, δεν ξέρω...»
Media

Κάνε ότι κοιμάσαι: Την έπιασαν απροετοίμαστη κι έδωσε τo πιο ανατρεπτικό spoiler: «Αχ, δεν ξέρω...»

Κάνε ότι κοιμάσαι: Η Νικολέτα Κοτσαηλίδου δίνει πιο ανατρεπτικό spoiler λίγο πριν το μεγάλο φινάλε του πρώτου κύκλου.

Η σειρά της ΕΡΤ που αποθεώνεται στο twitter καθώς έχει κερδίσει τεράστια μερίδα του τηλεοπτικού κοινού τη Δευτέρα (29-05) ρίχνει αυλαία και η ηθοποιός μας έδωσε μια γεύση από όσα πρόκειται να δούμε.

kotsailidou-(3).jpg

«Του χρόνου θα πάει το «Κάνε ότι κοιμάσαι» με διαφορετική ιστορία, αλλά άκουσα ότι η Νικολέτα θα είναι οπότε… εντάξει, λέω πώς αυτή θα τη βγάλει στα άλλα δύο επεισόδια και δεν θα πάθει τίποτα», είπε η Νάνσυ στο Στούντιο 4 με τον Θανάση να ρωτάει την ηθοποιό: «το λέμε; Θα είσαι;».

kotsailidou-(1).jpg

«Αχ, δεν ξέρω! Με πιάνετε απροετοίμαστη αλλά νομίζω, αφού έτσι κι αλλιώς έχει γραφτεί, ναι μάλλον δεν πεθαίνω στο τελευταίο επεισόδιο. Μάλλον σώζομαι…

«Αυτή η λογική που υπήρχε παλιά ότι «αυτός είναι πρωταγωνιστής και δεν πρέπει να πεθάνει» και πεθαίνουν όλοι οι υπόλοιποι γύρω του, νομίζω ότι έχει ξεφύγει και από τις σειρές που ζήσαμε αυτό το πράγμα πάρα πολύ έντονα ήταν στο Game of Thrones, όπου ότι αγαπούσαμε σιγά σιγά πέθαινε. Θέλω να πω πως έχει αλλάξει λίγο αυτό και νομίζω πως όσο και να στεναχωριέται ο θεατής που βλέπει έναν αγαπημένο του ήρωα να φεύγει, μετά πωρώνεται περισσότερο γιατί εκτιμάει και περισσότερο αυτό που βλέπει γιατί δεν φοβούνται να θυσιάσουν έναν πρωταγωνιστικό χαρακτήρα», είπε για να συμπληρώσει:

kotsailidou-(4).jpg

«Στο τελευταίο επεισόδιο θα συμβούν πάρα πολλά πράγματα. Νομίζω πως θα είναι στενάχωρο. Εγώ στεναχωρήθηκα πάρα πολύ. Δηλαδή σαν θεατής του Κάνε ότι κοιμάσαι στεναχωρήθηκα και συγκινήθηκα πολύ. Θύμωσα επίσης πολύ και νομίζω ότι περνάς από όλα τα στάδια στο τελευταίο επεισόδιο. Αυτό είναι και το πολύ ωραίο»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved