Τα καλύτερά μας χρόνια στην ΕΡΤ1 – Ο Λούης γίνεται πατέρας!
Media

Τα καλύτερά μας χρόνια στην ΕΡΤ1 – Ο Λούης γίνεται πατέρας!

Μη χάσετε το νέο συναρπαστικό διπλό επεισόδιο της σειράς της ΕΡΤ1, «Τα καλύτερά μας χρόνια», που μεταδίδεται τη Τρίτη 16 Μαΐου 2023, στις 22:00.

Επεισόδιo 29ο: «Ο άρχοντας»
TKMX-EP_29159-STILL004.jpg

Ο Άγγελος δεν μπορεί να πιστέψει ότι είδε ξανά τον Χάρη. Ρωτάει την Κάθριν μήπως ξέρει κάτι να του πει, αλλά από τα μισόλογά της εισπράττει μόνο απογοήτευση. Τα νέα φέρνουν διαφορετικές μνήμες στον καθένα. Κι ενώ η αναπόληση των παιδικών χρόνων της παρέας είναι μονόδρομος, η Άννα βρίσκει ευκαιρία να πολιορκήσει ακόμα περισσότερο τον Άγγελο, ο Αστέρης αποδεικνύεται… χρήσιμος στη γειτονιά και η Μαίρη ζει ξανά τα μαθητικά της χρόνια.

TKMX-EP_30160-STILL010.jpg
Επεισόδιo 30ό: «Άξιος»
TKMX-EP_29159-STILL012.jpg

Ενώ ο Άγγελος με την Άννα θυμούνται τα παλιά, η γέννηση του Μπάμπη junior είναι γεγονός και η ζωή του Λούη αλλάζει ριζικά. Ο πυρετός των δημοτικών εκλογών έχει φτάσει στα ύψη και η κόντρα ανάμεσα στον Δημήτρη και τον Κοντούλα, τους οδηγεί σε ακρότητες. Ο Στέλιος δυσκολεύεται να δεχτεί ότι η μετακόμιση της Ελπίδας με τον Μανόλο είναι αναπόφευκτη κι ενώ όλοι είναι διχασμένοι ανάμεσα στα κόμματα, ο Άγγελος βρίσκει τον εαυτό του για άλλη μια φορά μπλεγμένο σε ένα νέο δίλημμα.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved