MasterChef: Η ανάρτηση του Δημήτρη Πολιτάκη μετά την αποχώρησή του
Media

MasterChef: Η ανάρτηση του Δημήτρη Πολιτάκη μετά την αποχώρησή του

Ο Δημήτρης Πολιτάκης ήταν ο παίκτης που αποχώρησε από το χθεσινοβραδινό επεισόδιο του MasterChef.

Ο ίδιος είχε την πιο αδύναμη προσπάθεια στη δοκιμασία αποχώρησης σε σύγκριση με τον Αλέξανδρο Αντωνελάκη, κι έτσι οι κριτές του έδειξαν την πόρτα της εξόδου.

Η συγκεκριμένη μαγειρική μονομαχία αποδείχθηκε δύσκολη υπόθεση για τους δυο παίκτες τόσο πρακτικά όσο και συναισθηματικά. Άλλωστε και οι δυο ήθελαν να βρεθούν στην τελική ευθεία του μαγειρικού διαγωνισμού.

Μετά την προβολή του επεισοδίου με την αποχώρησή του, ο Δημήτρης Πολιτάκης ανέβασε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

347109247_1159358168792028_2427520914926758987_n.jpg

«Φτάνοντας πλέον αυτό το μαγειρικό ταξίδι στο τέλος του, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους/ες με στήριξαν καθόλη τη διάρκεια του διαγωνισμού μπροστά και πίσω απ’ τις κάμερες , η οποία ήταν αναμφίβολα γεμάτη έντονα και πρωτόγνωρα συναισθήματα. Ειδικότερα, θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τους κριτές: Κύριο @s.kontizas , @ioannidispanos και @chef_koutsopoulosleonidas για τις συμβουλές, την υπομονή , την ανοχή τους και την κατανόηση που υπέδειξαν. Ακόμα θα ήθελα να ευχαριστήσω τον μέντορα μας @alexandros_charalabopoulos για την καθοδήγηση και τη βοήθεια που μου παρείχε με τις γνώσεις και την εμπειρία του. Ελπίζω η φωνή μου να μην σας λείψει απ’ την οθόνη σας και οποίος την έχει ανάγκη καλέστε στο …09090090», έγραψε ο Δημήτρης Πολιτάκης.

Ακολουθεί η ανάρτησή του.

https://www.instagram.com/p/CsUVKH6MT2C

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved