Η Τζένη Μελιτά εκτός εκπομπής - Δείτε τι συνέβη με την παρουσιάστρια της ΕΡΤ
Media

Η Τζένη Μελιτά εκτός εκπομπής - Δείτε τι συνέβη με την παρουσιάστρια της ΕΡΤ

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος εμφανίστηκε μόνος του στο πλατό της εκπομπής στην ΕΡΤ και όπως είπε, η συνεργάτιδά του και παρουσιάστρια Τζένη Μελιτά, είναι στο σπίτι της.

Δύο ημέρες μετά την επιστροφή της από το Λίβερπουλ για την παρουσίαση της Eurovision, η Τζένη Μελιτά δεν εμφανίστηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στον αέρα της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν».

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος διευκρίνισε κατά την έναρξη της εκπομπής τον λόγο που η συνεργάτιδά του δεν βρίσκεται στο μεσημεριανό μαγκαζίνο της ΕΡΤ.

Συγκεκριμένα, όπως είπε ο παρουσιαστής, μόλις λίγες ημέρες μετά την Eurovision, όπου ήταν σχολιάστρια του διαγωνισμού μαζί με την Μαρία Κοζάκου, η παρουσιάστρια βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό.

sergoulopoulos-800x638.jpg

«Καλησπέρα σας. Ωραίο αυτό τώρα. Ήρθε πάλι ο μαγκούφης. Τι να κάνω παιδί μου τώρα; Κοιτάξτε να δείτε. Η Τζένη έκανε τις ρομπίτσες της, έφυγε κι έχει Covid, το οποίο έφερε. Οπότε την έχουμε στο σπίτι της να ησυχάσει. Έκτακτα δεν θα πεις τίποτα φίλε μου» είπε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

MELITA-(2).jpg

Σημειώνεται ότι η παρουσιάστρια Τζένη Μελιττά πρόκειται σύντομα να παντρευτεί με τον σύντροφό της Σπύρο Μαργαρίτη με τον οποίο τους συνδέει μια ερωτική σχέση χρόνων. Μένοντας στο σπίτι λόγω κορωνοιού, θα μπορέσει να σχεδιάσει καλύτερα τον γάμο της με τον αγαπημένο της.

melita-1.jpg

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved