Το Κόκκινο Ποτάμι - Η συνέχεια: Η Ανθή σκοτώνει τον Σίμο!
Media

Το Κόκκινο Ποτάμι - Η συνέχεια: Η Ανθή σκοτώνει τον Σίμο!

Το Κόκκινο Ποτάμι - Η συνέχεια: Η Χασμίκ θέλει να το σκάσει και να πάει να συναντήσει τον Ισμαήλ. Όμως, οι Τσέτες τη συλλαμβάνουν. 

Παράλληλα, η Ανθή φεύγει για τη Θεσσαλονίκη όπου και σκοτώνει τον Σίμο. Από την άλλη, ο Δημοσθένης και η Ιφιγένεια έρχονται ολοένα και πιο κοντά.

Στη Σμύρνη, η διάθεση της Χασμίκ να το σκάσει και πάλι και να γυρίσει στο χωριό και στην οικογένεια του Ισμαήλ όσο πάει και μεγαλώνει και προσπαθεί να βρει έναν τρόπο ώστε αυτό να γίνει πραγματικότητα. Η νεαρή κοπέλα αισθάνεται πολύ πιεσμένη και δεν μπορεί να σκέφτεται άλλο όσα έζησε. Ταυτόχρονα, ο φόβος για το μέλλον το δικό της αλλά και του αγαπημένου της την κυριεύει. Στο μεταξύ, η συμπεριφορά των Αρχών και ιδιαίτερα του Γκίκα, σχετικά με τον φόνο του Φώτη, φέρνει τους πάντες -και περισσότερο την Ανθή- στα όριά τους.

Η κοπέλα ζητάει δικαίωση και χωρίς να πει τίποτα σε κανέναν ξεκινάει για τη Θεσσαλονίκη, όπου βρίσκει τον Σίμο και τον σκοτώνει. Βάφει τα χέρια της με το αίμα του ανθρώπου που της αμαύρωσε την τιμή και τη διέλυσε ψυχολογικά. Από την άλλη, στην Αθήνα, ο Βενιζέλος μαζί με τον Ζαχάρωφ προσπαθούν να αποτρέψουν τις επερχόμενες εκλογές, ενώ μαθαίνουν για τον θάνατο του Βασιλιά Αλέξανδρου. Την ίδια ώρα, ο Δημοσθένης επισκέπτεται τον Γαλάνη και η Ιφιγένεια θεωρεί πως πρέπει να γνωστοποιήσει πια στη Ρωξάνη τον θάνατο του παιδιού της. Η συνάντησή τους την καταρρακώνει και καταλήγει να φεύγει τρέχοντος.

Λίγο αργότερα, τη βρίσκει ο Δημοσθένης να κάθεται συντετριμμένη και οι δυο τους έρχονται ακόμα πιο κοντά. Ο νεαρός γιατρός κατανοεί τον πόνο της και προσπαθεί όσο μπορεί να στέκεται δίπλα της σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που περνάει. Έπειτα, οι δυο τους ξεκινούν για τη Σμύρνη, όπου και φτάνουν λίγο μετά. Παράλληλα, οι Τσέτες πιάνουν τη Χασμίκ και την οδηγούν στον λήσταρχο Ετέμ, προκειμένου να την πουλήσει σε κάποιον άλλον.

Ο Ισμαήλ, που βρίσκεται εκεί για μία αποστολή, κάνει απεγνωσμένες προσπάθειες να τη σώσει. Ο ίδιος παλεύει να βρει έναν τρόπο να την πάρει από εκεί, καθώς το μέλλον της προδιαγράφεται ζοφερό, αν ο Ετέμ κάνει τελικά πράξη όσα θέλει.

Πηγή: My TV

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved