Eurovision- Γιώρκας:«Έχουμε κάνει τη βαθμολογία που έδωσε η Ελλάδα στην Κύπρο διπλωματικό επεισόδιο»
Media

Eurovision- Γιώρκας:«Έχουμε κάνει τη βαθμολογία που έδωσε η Ελλάδα στην Κύπρο διπλωματικό επεισόδιο»

O Λούκας Γιώρκας σχολίασε στην κάμερα της εκπομπής, Mega Καλημέρα, την βαθμολογία που έδωσε η Ελλάδα στην Κύπρο στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision: «Έχουμε κάνει την βαθμολογία που έδωσε η Ελλάδα στην Κύπρο ”διπλωματικό επεισόδιο”».

Ενώ, σε ερώτηση αν του έχει συμβεί ποτέ κάτι περίεργο στην πίστα απάντησε: «Έχει τύχει να μου βγάλουν το κορδόνι από το παπούτσι και να μου σκίσουν το πουκάμισο. Από τα νεύρα μου όταν μου έσκισαν το πουκάμισο, έσκισα και τη φανέλα μου. Έμεινα ημίγυμνος».

Στην συνέχεια αναφέρθηκε και επεξήγησε δηλώσεις που είχε κάνει στο παρελθόν αναφορικά με το αλκοόλ: «Παρερμηνευθήκαν τα λόγια μου και ειπώθηκε ότι είχα εθισμό στο αλκοόλ, δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Δεν μπορούσα να διαχειριστώ τη διασημότητα και οδηγήθηκα σε ακρότητες».

loukas-(2).jpg

Επιπλέον στην συνέντευξή του ο Λουκάς Γιώρκας μίλησε και για την μέλλουσα σύζυγό του και τον γάμο τους: «Με την Βασιλική γνωριστήκαμε σε κοινή παρέα. Μοίρασα τα προσκλητήρια γάμου και έτσι διέρρευσε η ημερομηνία. Σε λιγότερο από ένα μήνα παντρεύομαι, έκανα πρόταση γάμου γονατιστός. Αν μου έλεγε όχι θα την πέταγα στον γκρεμό. Ο γάμος δεν θα γίνει σε κλειστό κύκλο. Δεν θα ήθελα να δω στον γάμο μου δημοσιογράφους. Με δυσκολία θα συγχωρέσω την απιστία. Μια σχέση αν έχει κέντρο τον Θεό όλα φτιάχνονται».

Καταλήγοντας ο τραγουδιστής αποκάλυψε και τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα: «Κυκλοφόρησα το τραγούδι ”Σε ευχαριστώ για τη σειρά ”Μαύρο Ρόδο” και ξεκινάω καλοκαιρινή περιοδεία από την Κύπρο».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved