Μαρούσκα Παναγιωτοπούλου - IQ 160: Η Σοφία Χαριτάκη έχει έναν γιο, που είναι η πίκρα της η μεγάλη!
NDP photo agency
Media

Μαρούσκα Παναγιωτοπούλου - IQ 160: Η Σοφία Χαριτάκη έχει έναν γιο, που είναι η πίκρα της η μεγάλη!

IQ 160: Σίγουρα θα την έχετε δει να προσπαθεί να πολεμήσει το έγκλημα ή να μεταμορφώνεται σε... «διαιτητή» ανάμεσα στην Πηνελόπη και τον Αργύρη. 

Όπως και να έχει, η ταλαντούχα Μαρούσκα Παναγιωτοπούλου υποδύεται φέτος την αρχηγό του εγκληματολογικού και σε ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα μίλησε για όσα θα συμβούν στο τμήμα που ηγείται…

2403_MAROYSKA_PANAGIOTOPOYLOY_ILIAS_MOYLAS_2132023.jpg

Η Σοφία Χαριτάκη, η ηρωίδα σου, ποια είναι;

«Αρχικά να πω πως μου είναι πολύ γνώριμο πρόσωπο γιατί παλιά ήθελα να γίνω εγκληματολόγος. Έχω εμμονή με το αντικείμενο αυτό. Για να καταλάβετε, στον ελεύθερο χρόνο μου βλέπω βίντεο-ντοκιμαντέρ στο YouTube με πραγματικούς δολοφόνους. Με ενδιαφέρει πολύ η ανθρώπινη ψυχοσύνθεση αλλά δεν ξέρουμε αν θα συμβεί κάτι μεταξύ τους καθώς είμαι ανθρωποκεντρικής φιλοσοφίας άνθρωπος. Γοητεύομαι από την ανθρώπινη ψυχή και πολύ περισσότερο πώς ένας άνθρωπος φτάνει στο έγκλημα. Η Σοφία λοιπόν, για να επανέλθω και στην αρχική ερώτηση, ήταν το “φροντιστικό” παιδί που μεγάλωσε σε ανδροκρατούμενη οικογένεια και θέλησε να ξεχωρίζει αναλαμβάνοντας το κοινό καλό. Ο στόχος της είναι η δικαιοσύνη. Είναι μια δυναμική γυναίκα αλλά την ίδια στιγμή είναι και ανθρώπινη. Μου αρέσει να τονίζω πως η Σοφία είναι αρχηγός αλλά και γυναίκα. Έχει μέσα της το vα φροντίζει τους γύρω της. Την ίδια στιγμή όμως είναι και σκληρή, ακόμα και με τους ανθρώπους που αγαπάει».

Γιατί δεν ξέρουμε πολλά για την προσωπική της ζωή;

«Γιατί εκεί είναι λίγο δύσκολα Β τα πράγματα. Η Σοφία έχει έναν γιο που θα το μάθουμε προσεχώς, ο οποίος είναι η πίκρα της η μεγάλη αφού δε μεγαλώνει μαζί της. Ίσως να έχετε προσέξει τις φωτογραφίες που υπάρχουν πάνω στο γραφείο της… Αυτή είναι η πληγή της»

Υπάρχει περίπτωση να δούμε αυτό το παιδί να επανέρχεται στη ζωή της;

«Δεν το γνωρίζω καθόλου».

1D8A4526.jpg

Θα είχε ενδιαφέρον να τη δούμε πώς θα δρα έχοντας στη ζωή της το παιδί της και έναν σύντροφο.

«Για το κοινό καλό και την καριέρα της έχει πάει πίσω η προσωπική της ζωή. Θεωρώ ωστόσο πως είναι μοναχικός άνθρωπος και τα μητρικά της ένστικτα τα βγάζει στους συνεργάτες της. Αυτοί είναι τα παιδιά της. Όμως αν μπορούσα να της πω κάτι, αυτό θα ήταν πως η ζωή είναι μικρή και πρέπει να κοιτάξει λίγο περισσότερο τη Σοφία».

Πηγή: TV 24

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved