Μαρούσκα Παναγιωτοπούλου - Όρκος ΙΙ:  «Θα δείτε ανατροπές... Η Βίλμα θα υποστεί ένα σοβαρό πλήγμα»
NDP photo agency
Media

Μαρούσκα Παναγιωτοπούλου - Όρκος ΙΙ: «Θα δείτε ανατροπές... Η Βίλμα θα υποστεί ένα σοβαρό πλήγμα»

Η ηθοποιός Μαρούσκα Παναγιωτοπούλου υποδύεται φέτος την αρχηγό του εγκληματολογικού στο IQ 160 και σε ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα μίλησε και για τη Βίλμα που ενσαρκώνει μοναδικά στον «Ορκο» της ΕΡΤ1.

Η ίδια αποκαλύπτει και πολλές ανατροπές που θα δούμε στη συνέχεια της ιστορίας...

Παρόλο που πρόκειται για κωμωδία, τελικά ο ρόλος της Σοφίας είναι απαιτητικός.

«Δεν έχει την αβάντα του κωμικού. Ακροβατεί μεταξύ του αυστηρού της αρχηγού και του ανθρώπινου στοιχείου που έχει από τη φύση της. Αυτό είχαμε πει με τον σκηνοθέτη μας, τον Πιέρρο Ανδρακάκο, δεν θέλαμε να τη βγάλουμε μονοδιάστατη και αυστηρή».

Είναι ανθρώπινη, είναι αυστηρή, όμως πρέπει να είναι και λίγο Μαρούσκα!

«Έχει στοιχεία και από εμένα. Οι άνθρωποι που με γνωρίζουν ξέρουν ότι είμαι πειραχτήρι. Το κοινό μου στοιχείο με τη Σοφία είναι ότι θέλω να φροντίζω τους γύρω μου. Μανούλα δηλαδή. Και πολλές φορές, χωρίς πρόθεση, γίνομαι αυστηρή με τους αγαπημένους μου ανθρώπους γιατί θέλω το καλύτερο για εκείνους. Που φυσικά αυτό είναι κάτι δικό μου. Εγώ πρέπει να το δουλέψω. Δεν μπορείς να το φορέσεις σε κάποιον, γιατί μπορεί να γίνει πειστικό».

Την ίδια στιγμή όμως, είσαι και η Βίλμα Αντωνιάδη στον «Όρκο II» που προβάλλεται από την ΕΡΤ1.

«Μια εξαιρετική δουλειά από την Τίνα Καμπίτση. Αισθάνομαι ευλογημένη που δουλεύω και στις δύο περιπτώσεις με ανθρώπους που αγαπώ και θαυμάζω. "Ο όρκος ΙΙ’’ καταπιάνεται με κοινωνικά θέματα που αφορούν όλους μας. Κόντρα οι ρόλοι μου φέτος αλλά έχουν ένα κοινό στοιχείο ως ηρωίδες. Έχουν τον ίδιο δυναμισμό, απλά η Βίλμα είναι η χαρά της ζωής».

Μήπως έχει κρυφά χαρτιά;

«Δεν ξέρω πού θα το πόνε αλλά μέχρι στιγμής είναι η μόνη που στηρίζει τη Μαριτίνα. Θα δείτε ανατροπές. Θα δείτε ανθρώπους να αλλάζουν πλευρές και να δείχνουν τον πραγματικό τους εαυτό. Και η Βίλμα όμως θα υποστεί ένα σοβαρό πλήγμα. Τίποτα όμως δεν είναι όπως φαίνεται...».

Πηγή: TV 24

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved