MasterChef: Απόψε η τελευταία Ομαδική Δοκιμασία της χρονιάς
Media

MasterChef: Απόψε η τελευταία Ομαδική Δοκιμασία της χρονιάς

Μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Πολιτάκη, η τελική εξάδα του MasterChef 2023 είναι πια γεγονός.

Την τελευταία Ομαδική Δοκιμασία της χρονιάς θα παρακολουθήσουμε το βράδυ της Πέμπτης στο επεισόδιο του MasterChef. Aυτή τη φορά όμως τη συγκεκριμένη δοκιμασία θα την απολαύσουμε σε δύο ξεχωριστά μέρη.

Δύο μαγειρικές δοκιμασίες, δύο διαφορετικά ζητούμενα και δύο ξεχωριστές βαθμολογίες θα κρίνουν το τελικό αποτέλεσμα. Η ομάδα που θα συγκεντρώσει την υψηλότερη βαθμολογία από τις δύο δοκιμασίες συνολικά, θα είναι η νικήτρια και τα μέλη της θα εξασφαλίσουν μια θέση στην τελική πεντάδα του φετινού διαγωνισμού.

Ο Νίκος Τράκας, όντας ο νικητής του Τεστ Δημιουργικότητας, έχει στη διάθεση του τα πλεονεκτήματα αυτής της δοκιμασίας. Μένει να δούμε ποια θα είναι τα κριτήρια που θα επιλέξει ως αντίπαλο αρχηγό και πώς θα σχηματιστούν οι δύο ομάδες, που θα είναι ίδιες και για τις δύο μαγειρικές δοκιμασίες.

Στο πρώτο μέρος, αυτής της Ομαδικής Δοκιμασίας, πρωταγωνιστές θα είναι τα μανιτάρια και τα άγρια βότανα και λαχανικά, που βρίσκουμε στην ελληνική ύπαιθρο. Έτσι, οι τρεις κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, θα καλωσορίσουν στην κουζίνα του MasterChef 2023 τον Νεκτάριο Φιλιππόπουλο,τον άνθρωπου που ειδικεύεται στα μανιτάρια.

Οι δύο ομάδες θα πρέπει να ετοιμάσουν ένα χορτοφαγικό μενού υψηλής γαστρονομίας τεσσάρων σταδίων, αναδεικνύοντας σε κάθε πιάτο ένα διαφορετικό μανιτάρι, βότανο ή λαχανικό.

Η πρώτη αυτή δοκιμασία απαιτεί σε κάθε πιάτο άρτιες τεχνικές, δημιουργική σκέψη και νοστιμιά. Η ομάδα που θα καταφέρει να συνεργαστεί πιο αρμονικά και να κατανοήσει καλύτερα το μαγειρικό ζητούμενο, θα μπορέσει να προηγηθεί κερδίζοντας το σημαντικό βαθμολογικό προβάδισμα.

Ακολουθεί το trailer της Πέμπτης 18/5

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved