Survivor All Star Spoiler: Εκτός παιχνιδιού Μπάρτζης και Καραγκούνιας;
Media

Survivor All Star Spoiler: Εκτός παιχνιδιού Μπάρτζης και Καραγκούνιας;

Survivor All Star: Σύμφωνα με τα spoilers οι Νίκος Μπάρτζης και Τάκης Καραγκούνιας βρίσκονται εκτός παιχνιδιού. Μένει να δούμε αν κάτι τέτοιο ισχύει και αν η απόφαση αυτή είναι οριστική. 

Οι τελευταίες πληροφορίες που έρχονται από τον Άγιο Δομίνικο αναφέρουν ότι ο Τάκης Καραγκούνιας και ο Νίκος Μπάρτζης, έχουν τεθεί εκτός Survivor.

Σύμφωνα με τις συγκεκριμένες πληροφορίες, που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο, οι δύο παίκτες έχουν αποχωρήσει από τα γυρίσματα και έχουν απομονωθεί από τις καλύβες και τους συμπαίκτες τους.

mpartzis.jpg

Κάτι παρόμοιο είχε συμβεί και με την Κατερίνα Δαλάκα και την Ασημίνα, μέχρι να παρθεί η τελική απόφαση για το εάν θα φύγουν οριστικά από το παιχνίδι, ή όχι.

Η «εκδίωξη» τον δυο παικτών φαίνεται πως σχετίζεται με κάποια σφάλματα στα οποία υπέπεσαν και εξόργισαν την παραγωγή της Acun Media.

karagkounias-(5).jpg

Προς το παρόν παραμένει άγνωστο το εάν οι Μπάρτζης και Καραγκούνιας θα συνεχίσουν στο παιχνίδι, ή θα αποβληθούν οριστικά από το ριάλιτι.

Υπενθυμίζεται πως ο Νίκος Μπάρτζης είχε μια έντονη διαφωνία με την παραγωγή, όταν ο Σάκης Κατσούλης κέρδισε το αυτοκίνητο.

karagkounias.jpg

Παράλληλα, πριν από δυο ημέρες είχε γίνει χαμός κατά τη διάρκεια αγωνίσματος ασυλίας, με τους δύο παίκτες να αντάλλασουν βαριές κατηγορίες και να απέχουν μόλις λίγο από το να πιαστούν στα χέρια!

Δεν αποκλείεται οι εντάσεις που έχουν δημιουργήσει συνολικότερα στο παιχνίδι, να είναι η αιτία της αποβολής τους. Μένει να δούμε λοιπόν αν τα δημοσιεύματα ευσταθούν και αν τελικά οι δύο παίκτες που τραβούν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, θα συνεχίσουν στο Survivor ή εάν θα επιστρέψουν στην Ελλάδα.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved