Λένα Παπαληγούρα: «Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι θα συμβεί στη συνέχεια του Όρκου»
Media

Λένα Παπαληγούρα: «Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι θα συμβεί στη συνέχεια του Όρκου»

Μια από τις σημαντικότερες ηθοποιούς της γενιάς της, μιλά για την αναγέννηση της ΕΡΤ, που έχει περάσει στην πρώτη γραμμή και κάνει ποιοτικές δουλειές, και για το ρόλο της στον «Όρκο II», ο οποίος κρύβει πολλά μυστικά και επιφυλάσσει εκπλήξεις.

Άλλωστε, όπως λέει και η ίδια η Λένα Παπαληγόύρα, σε αυτήν τη σειρά τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται...

  • Δεύτερη συνεργασία με την ΕΡΤ, μετά το «Φλόγα και άνεμος», στη δραματική σειρά «Ο όρκος II».

Γίνεται πολύ ωραία δουλειά στην ΕΡΤ, και πρέπει να το λέμε όταν μας δίνεται η ευκαιρία γιατί δεν είναι καθόλου αυτονόητο για ένα κανάλι που δεν ήταν καν στο... χάρτη των τηλεθεατών ξαφνικά να έχει γίνει πρώτη προτίμηση. Γίνονται δουλειές στις οποίες δίνεται έμφαση και προσοχή στην ποιότητα και χαίρομαι πολύ που είμαι μέρος του «Όρκου».

Επιπλέον, έχει ένα πολύ ενδιαφέρον θέμα, ένα φλέγον θέμα, πολύ σύγχρονο - είναι ωραίο να κάνεις μια δουλειά που μιλά για θέματα που βρίσκονται στην επικαιρότητα. Παράλληλα αποτελείται από μια φανταστική ομάδα, από την Τίνα Καμπίτση στο σενάριο και τον Χρήστο Γεωργίου στη σκηνοθεσία μέχρι όλο το καστ. Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι θα συμβεί στη συνέχεια!

  • Η Εριέττα δείχνει να είναι ένας πληγωμένος άνθρωπος...

Είναι όντως ένας πολύ πληγωμένος άνθρωπος, ένας άνθρωπος που ξέρει πολλά, αλλά φανερώνει λίγα. Θα αποδειχτεί αυτό σταδιακά στα επεισόδια που θα ακολουθήσουν, θα εισβάλουν πρόσωπα από το παρελθόν της που θα είναι καθοριστικά για την πλοκή. Είναι ένα πρόσωπο που ανοίγει σιγά σιγά τα χαρτιά του και αυτό ήταν από τα στοιχεία που μου άρεσαν πολύ στο συγκεκριμένο ρόλο και γενικά στο σενάριο της Τίνας, ότι τίποτα, δηλαδή, δεν είναι όπως φαίνεται.

  • Πώς αντιμετωπίσατε το γεγονός ότι η ηρωίδα σας κυκλοφορεί με μπαστούνι;

Είχε ένα ατύχημα το οποίο εμπλέκεται στην ιστορία και το γιατί θα αποκαλυφθεί σε λίγο καιρό. Έχει αποτυπωθεί πάνω της όλο αυτό και την έχει σημαδέψει και ψυχολογικά και κυριολεκτικά, το κουβαλά συνέχεια πάνω της. Και είναι μια ευκαιρία για εμάς τους ηθοποιούς όταν μας δίνεται η δυνατότητα να κάνουμε τέτοιους ρόλους, να βρούμε και το κινησιολογικό κομμάτι, καθώς και το τι σημαίνει αυτό ψυχολογικά για την ηρωίδα, είπε η Λένα Παπαληγούρα στο 7 Μέρες TV.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved