«Έσπασε» ο Λιάγκας στον αέρα της εκπομπής του για τον φίλο του Στηβ Κακέτση - Του ζήτησε συγγνώμη
Media

«Έσπασε» ο Λιάγκας στον αέρα της εκπομπής του για τον φίλο του Στηβ Κακέτση - Του ζήτησε συγγνώμη

Ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε άγνωστο παρασκήνιο από τη σχέση του με τον Στηβ Κακέτση τον οποίο και θεωρούσε αγαπημένο του φίλο που του στάθηκε σε πολύ σημαντικά γεγονότα της ζωής του.

Μεγάλη ήταν η συγκίνηση του Γιώργου Λιάγκα στην έναρξη της εκπομπής του, το πρωί της Παρασκευής, όπου εξιστόρησε τη σχέση που τον συνέδεε με τον Στηβ Κακέτση που έφυγε από τη ζωή το μεσημέρι της Πέμπτης, σε ηλικία 73 ετών.

Ο παρουσιαστής παραδέχτηκε την μεγάλη του στεναχώρια για τον θάνατο του ανθρώπου που τον βοήθησε και τον στήριξε στα πρώτα του βήματα στον χώρο της παρουσίασης.

stiv.jpg

Πρόσθεσε ότι ήταν ένας άνθρωπος που έκανε πάρα πολύ παρέα και ότι ο επιχειρηματίας έπαθε δύο απανωτά εγκεφαλικά που επιβάρυναν την ήδη βεβαρυμμένη του υγεία.

Τόνισε ότι κυριολεκτικά έλιωσε από τη στεναχώρια του και ότι είχε παραιτηθεί από τη ζωή, έλεγε ότι ήταν καλύτερα να φύγει γιατί δεν του άρεσε η εικόνα του και η ζωή του έτσι όπως είχε καταλήξει.

Είπε ότι τον έζησε σε όλες τις στιγμές της ζωής τους και γνώρισε και τις τρεις γυναίκες της ζωής του που τον σημάδεψαν.

Παράλληλα, ζήτησε και συγγνώμη γιατί ο ίδιος δεν μπόρεσε να τον επισκεφθεί το χρονικό διάστημα που βρισκόταν στο νοσοκομείο γιατί όπως είπε χαρακτηριστικά δεν μπορούσε να τον δει σε αυτή την άσχημη κατάσταση.

Εξομολογήθηκε επίσης ότι ο Στηβ Κακέτσης ήταν ο άνθρωπος που του κρατούσε το χέρι όταν ο ίδιος ο Γιώργος Λιάγκας έχασε τον πατέρα του.

Ο επιχειρηματίας Στηβ ή Στράτος όπως τον αποκαλούσαν οι παιδικοί του φίλοι, έλεγε ότι ήταν ένας άνθρωπος που είχε σπουδάσει το πεζοδρόμιο.

Πρόσφατα, ο Γιώργος Γερολυμάτος είχε δηλώσει σε συνέντευξή του: «Έχω στεναχωρηθεί για την κατάσταση της υγείας του, ξέρω ότι είναι δύσκολα και δεν θέλει να μιλάει με κάποιον».

1684482472624-530382031-image.jpeg

«Είμαι με υπνωτικά χαπάκια για να κοιμηθώ. Σκέφτομαι ότι δεν θα έχω να φάω... Πώς να χωνέψω ότι στα 68 μου χρόνια θα βρεθώ στον δρόμο; Εκτός από μένα, μένουν στον δρόμο και 180 υπάλληλοί μου με τις οικογένειές τους, που έβγαζαν το ψωμί τους από αυτά τα μαγαζιά», δήλωνε ο ίδιος το 2017 στην Espresso.

Οι μέχρι τώρα πληροφορίες αναφέρουν ότι η κηδεία του επιχειρηματία θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα στις 16.00.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved