Κατερίνα Καινούργιου σε Ρίκα Διαλυνά: «Ζητάω προσωπικά συγγνώμη, τώρα μιλάτε μαζί μου»
Media

Κατερίνα Καινούργιου σε Ρίκα Διαλυνά: «Ζητάω προσωπικά συγγνώμη, τώρα μιλάτε μαζί μου»

H Ρίκα Διαλυνά μίλησε στον αέρα της εκπομπής,Super Κατερίνα και την Κατερίνα Καινούργιου για την περιπέτεια που έζησε με τον παραλίγο στραγγαλιστή της.

Αρχικά, η ηθοποιός ξεκίνησε να μιλά για την καριέρα της και τη διέκοψε η Κατερίνα προκειμένου να μιλήσει για… τον εφιάλτη που έζησε στο σπίτι της στο Παλαιό Φάληρο.

Και τότε η Ρίκα Διαλυνά εκνευρισμένη είπε: «Δε μπορώ να σας πω τι μου συνέβη, αν δεν σας πω τι πρόσωπο είμαι. Αν δεν θέλετε, μπορούμε να διακόψουμε».

Και λίγο αργότερα ανέφερε η ηθοποιός: «Λυπάμαι που έγινε το σημερινό γιατί η ευγένεια που έχω μάθει από το σπίτι μου, με κράτησε στην εκπομπή σας. Διαφορετικά, ύστερα από όσα που πέρασα κι άκουσα, ομολογουμένως θα έφευγα».

Και η Κατερίνα Καινούργιου τόνισε: «Μισό λεπτό κα Διαλυνά. Μιλάτε μαζί μου, είμαι η Κατερίνα. Τι ακούσατε από εμάς; Μήπως είδατε κάποια άλλη εκπομπή και σας μίλησε άσχημα κάποιος άλλος;»!

kainourgiou-(1).jpg

«Δεν ξέρω ποιος. Μου έβαλαν να πω γρήγορα γρήγορα» είπε η ηθοποιός.

Και η παρουσιάστρια τόνισε: «Αν είναι λάθος κάποιου συναδέλφου δημοσιογράφου στο κοντρόλ, ζητάω προσωπικά συγγνώμη. Σας σεβόμαστε πάρα πολύ και είναι τιμή μας που είστε στην εκπομπή. Τώρα μιλάτε μαζί μου».

rika-dialina806.webp

Και η ηθοποιός της απάντησε: «Λυπάμαι πάρα πολύ. Δεν έχει σημασία. Εγώ σας ευχαριστώ. Μου αρέσετε πάρα πολύ κι εύχομαι να συνεχίσετε έτσι ευγενείς».

Λίγο πριν το τέλος της συνομιλίας τους, η Κατερίνα Καινούργιου της υποσχέθηκε να ταξιδέψει στο Ηράκλειο της Κρήτης ώστε να της πάρει συνέντευξη.

kainourgiou-(2).jpg

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή, Super Κατερίνα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved