Κωνσταντίνου και Ελένης: Το φετινό ρεκόρ Guinness και το σπάνιο υλικό από τα παρασκήνια
Media

Κωνσταντίνου και Ελένης: Το φετινό ρεκόρ Guinness και το σπάνιο υλικό από τα παρασκήνια

Είναι η σειρά που έχει αγαπηθεί όσο καμία και παίζει σε επανάληψη ακόμη και σήμερα με τεράστια επιτυχία μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Ο λόγος για το θρυλικό πλέον σήριαλ του Χάρη Ρώμα και της Άννας Χατζησοφιά,“Κωνσταντίνου κι Ελένης”, που κατάφερε να σπάσει όλα τα ρεκόρ.

Η σειρά με πρωταγωνιστές τους Χάρη Ρώμα και Ελένη Ράντου ξεκίνησε να προβάλλεται για πρώτη φορά στις οθόνες μας το φθινόπωρο του 1998 και από τότε δε σταμάτησε ποτέ. Η Ελένη Βλαχάκη και ο Κωνσταντίνος Κατακουζηνός είναι πια σχεδόν μέρος κάθε ελληνικής οικογένειας και τα τα μεσημέρια είναι απολύτως ταυτισμένα μαζί τους

Το ρεκόρ Guinness:
Ο Χάρης Ρώμας, καλεσμένος στην εκπομπή Breakfast at Star, μίλησε για τη σειρά “Κωνσταντίνου κι Ελένης”, η οποία φαίνεται πως έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ, παγκοσμίως. Η κωμική αυτή ιστορία, ξεκίνησε στον ANT1 το 1998 κι έκτοτε παίζει ασταμάτητα στους δέκτες μας, κάθε μεσημέρι.

Ο πρωταγωνιστής, δημιουργός και σκηνοθέτης της σειράς ανέφερε στη συνέντευξή του: «Κάποιοι εξ ημών μείναμε διαχρονικοί με το ‘Κωνσταντίνου και Ελένης’, ιδιαίτερα εγώ με την Άννα Χατζησοφιά μπήκαμε στο βιβλίο Guinness για τη non stop επαναληπτικότητα του σίριαλ και αυτό είναι ένα μεγάλο παράσημο. Τότε ήταν φόβος, ότι δηλαδή θα καταναλωθούμε σε αυτό και όπως μου έλεγε η Ελένη Ράντου, ‘εγώ θα είμαι η γκαρσόνα και εσύ η Κατακουζήνα’».

Το σπάνιο υλικό από τα παρασκήνια.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved