Μαρίνα σε Μενεγάκη: Μαμά τι θα ψηφίσεις; Μου είπε δύο ονόματα και με άφησε με το στόμα ανοιχτό
Media

Μαρίνα σε Μενεγάκη: Μαμά τι θα ψηφίσεις; Μου είπε δύο ονόματα και με άφησε με το στόμα ανοιχτό

Εκλογές 2023: Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε ότι χθες, 18 Μάη η κόρη της Μαρίνα Παντζοπούλου τη ρώτησε τι θα ψηφίσει αλλά και της είπε και δύο ονόματα πολιτικών που ξέρει και της αποκάλυψε τι θα ψήφιζε εκείνη αν ήταν σε ηλικία να ψηφίσει.

Η Ελένη Μενεγάκη ανέφερε τον απίστευτο διάλογο που είχε με την οκτάχρονη κόρη της Μαρίνα Παντζοπούλου.

Η παρουσιάστρια συγκεκριμένα ανέφερε: «Σας έχουν ρωτήσει τα παιδιά σας τι θα ψηφίσετε; Η δικιά μου η μικρή κόρη πού τα ακούει και με ρωτάει; Στο σχολείο τα ακούει; Εμένα μου πέταξε δύο ονόματα, δεν σας είπα ότι τα ξέρει όλα. Εκεί στο κρεβάτι το βράδυ που πάμε να πέσουμε για ύπνο με άφησε με το στόμα ανοιχτό… 8 χρονών τι με ρωτάει; Μαμά θα ψηφίσεις; Και της λέω βεβαίως παιδί μου… Όλοι πρέπει να ψηφίζουμε! Με ρώτησε τι θα ψηφίσω. Δε θέλω να μιλάω με τα παιδιά για τέτοια θέματα ακόμα.»!

eleni-(2).jpg

Και συνέχισε λέγοντας η παρουσιάστρια: «Μου λέει “δε θα μου πεις;” Λέω “όχι”. Στην τάξη της κάνουν κάθε μήνα κάτι εκλογές και τη ρώτησα αν έμαθε τι ψήφισαν οι φίλοι της. Μου λέει “όχι”. “Έ, άρα της λέω εμένα γιατί με ρωτάς; Είσαι πολύ μικρή ακόμη για τέτοια”»!

Και πρόσθεσε: «“Πάντως εγώ μου λέει αν ψήφιζα θα ψήφιζα…” Και μου είπε ένα όνομα. Της λέω “γιατί παιδί μου;” Μου είπε ότι της αρέσει το όνομα. Να ξέρετε για τα 8χρονα!»

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved