Αναστασοπούλου για Αντωνοπούλου:«Είμαι σίγουρη ότι είναι πολύ χαρούμενη με το νέο ξεκίνημα»
Media

Αναστασοπούλου για Αντωνοπούλου:«Είμαι σίγουρη ότι είναι πολύ χαρούμενη με το νέο ξεκίνημα»

Δύο πρώην παρουσιαστές του ΣΚΑΪ μιλούν αποκλειστικά στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου για την αποχώρηση της παρουσιάστριας Εύας Αντωνοπούλου από το κανάλι του Φαλήρου.

Η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος Μαρία Αντωνοπούλου, ρωτήθηκε για τις φήμες που θέλουν την Εύα Αντωνοπούλου να αποχωρεί «εσπευσμένα» από τον ΣΚΑΙ, μετά την δημοσίευση τη είδησης ότι η παρουσιάστρια θα πάει στο OPEN.

«Του χρόνου θα συνεχίσω να είμαι με τον Γιώργο Παπαδάκη, αυτό είναι σταθερό δεν αλλάζει», είπε αρχικά η Μαρία Αναστασοπούλου στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα».

manastasopoulou_305050914_2451206995022061_6639952280093036979_n.jpg

Όσον αφορά στις φήμες που θέλουν να υπάρχει ρήξη ανάμεσα στον ΣΚΑΙ και στην Εύα Αντωνοπούλου (επειδή δεν εμφανίζεται στο τρέιλερ του σταθμού για την εκλογική βραδιά), η Μαρία Αναστασοπούλου σχολίασε: «Είμαι σίγουρη ότι είναι πολύ χαρούμενη για το νέο της ξεκίνημα. Έτσι πάνε αυτά στις δουλειές παιδιά. Δεν θα έλεγα ποτέ κάτι κακό για έναν σταθμό στον οποίο εγώ μεγάλωσα. Όχι όμως, δεν πιστεύω ότι είναι εκδικητικό, αλλά έτσι γίνεται στις δουλειές παιδιά και αυτό το ξέρουμε όλοι».

eua-antonopoulou-(2).jpg

«Εγώ έχω να θυμάμαι μόνο τα καλύτερα από τον ΣΚΑΙ, εκεί έμαθα την δουλειά», είπε επίσης η Μαρία Αναστασοπούλου.

Ο Γιώργος Ευγενίδης αρνήθηκε να τοποθετηθεί για την απομάκρυνση της Εύας Αντωνοπούλου από τον σταθμό του Φαλήρου και όταν μάλιστα η δημοσιογράφος του είπε ότι κάτι αντίστοιχο είχε γίνει και στην περίπτωσή του, εκείνος απάντησε πως ποτέ δεν έχει πει γιατί έφυγε από τον ΣΚΑΙ γιατί αυτό αφορά τον ίδιον και το κανάλι.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved