Έξαλλος ο Κουδουνάρης: «Ό,τι χειρότερο έχει περάσει από το φετινό My Style Rocks, είσαι απαράδεκτη»
Media

Έξαλλος ο Κουδουνάρης: «Ό,τι χειρότερο έχει περάσει από το φετινό My Style Rocks, είσαι απαράδεκτη»

My Style Rocks: Ο Στέλιος Κουδουνάρης για ακόμα μία φορά βγήκε εκτός εαυτού με εμφάνιση διαγωνιζόμενης και δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της. 

Η διαγωνιζόμενη ήταν Χριστιάννα Κατσιέρη η οποία εμφανίστηκε με ένα λευκό outfit.

Όμως λίγο πριν είχε ένα ατύχημα με το φόρεμά της και αναγκάστηκε να αλλάξει εμφάνιση τελευταία στιγμή. Τα πράγματα όμως δεν πήγαν καλά.

Και αυτό γιατί δεν άρεσε σε κανέναν από τους κριτές οι οποίοι ζήτησαν εξηγήσεις για την εμφάνισή της.

xristianna-katsieri.jpg

Η Χριστιάννα μάλιστα, αναγκάστηκε να παραδεχτεί στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου ότι είχε κόψει το ρούχο της προκειμένου να βγάλει την εμφάνιση που ήθελε.

«Το πρόβλημα είναι το styling, το concept... Πώς τα συνδύασες όλα αυτά;» τη ρώτησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου όταν είπε η Χριστιάννα ότι πήγαινε για κοκτέιλ με τους συναδέλφους της.

«Έχω πάθει σοκ» είπε η Ηλιάνα ρωτώντας την αν μπορούσε να κάνει κάποιο άλλο χτένισμα στα μαλλιά της καθώς δεν της άρεσε καθόλου.

«Έχεις βγει από γιαπωνέζικο θρίλερ» της είπε ο Δημήτρης Σκουλός ο οποίος συμφώνησε ότι το λουκ της δεν ήταν καθόλου καλό.

koudounaris-epitropi-my-style.jpg

«Δεν έπρεπε να εμφανιστείς με αυτό το λουκ. Είναι ό,τι χειρότερο έχει περάσει από το φετινό My Style Rocks, είσαι απαράδεκτη. Είναι σαν αποκριάτικο αυτό που φοράς...» της είπε εκνευρισμένος ο Στέλιος Κουδουνάρης προσθέτοντας ότι λυπάται που μιλάει έτσι.

Δείτε παρακάτω το βίντεο με τα όσα συνέβησαν στο πλατό του My Style Rocks:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved