Η on air συγκίνηση της Χρηστίδου για τη Μενούνος: «Ήταν τεράστια πηγή δύναμης... Της το χρωστάω»
Media

Η on air συγκίνηση της Χρηστίδου για τη Μενούνος: «Ήταν τεράστια πηγή δύναμης... Της το χρωστάω»

Φανερά συγκινημένη εμφανίστηκε η Σίσσυ Χρηστίδου μετά την προβολή του βίντεο με τις αποκλειστικές δηλώσεις που έκανε η Μαρία Μενούνος στην εκπομπή της, Χαμογέλα και πάλι

Η διάσημη Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια στις δηλώσεις της μίλησε για τη μεγάλη μάχη που έδωσε για τη ζωή της με τον καρκίνο και μάλιστα είπε ότι ο Άγιος Νεκτάριος και η μητέρα της που δεν ζει πια της έδωσαν δύναμη και τη βοήθησαν να ξεπεράσει το σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Όταν λοιπόν ολοκληρώθηκε το βίντεο με τις δηλώσεις της Μαρίας Μενούνος, η Σίσσυ Χρηστίδου πήρε τον λόγο και φανερά συγκινημένη είπε ότι νιώθει πως η Ελληνομερικανίδα παρουσιάστρια που αυτές τις μέρες βρίσκεται στην Ελλάδα αποτέλεσε για την ίδια πηγή έμπνευσης, ειδικά το διάστημα που βρισκόταν στο πλευρό της μητέρας της η οποία δυστυχώς έφυγε από τη ζωή μετά από επίσης μάχη με τον καρκίνο.

«Ήταν τεράστια πηγή δύναμης για μένα με τον τρόπο που αντιμετώπισε τόσο τον αγώνα της μητέρας της όσο και τον δικό της αγώνα...

menounos.jpg

Παρ' όλο που δεν τη γνωρίζω προσωπικά και δεν έχουμε γνωριστεί ή συναντηθεί ποτέ, της το χρωστάω» είπε από καρδιάς η Σίσσυ Χρηστίδου θέλοντας να δικαιολογήσει και τη συναισθηματική της φόρτιση εκείνη τη στιγμή.

Δείτε το βίντεο με όσα είπε η Σίσσυ Χρηστίδου για τη Μαρία Μενούνος:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved