Survivor All Star - Νέο spoiler: Η μπλε ομάδα ζητάει την οριστική αποβολή του Τάκη Καραγκούνια!
Media

Survivor All Star - Νέο spoiler: Η μπλε ομάδα ζητάει την οριστική αποβολή του Τάκη Καραγκούνια!

Survivor All Star: Φαίνεται πως ο Τάκης Καραγκούνιας ξεπέρασε τα όρια των συμπαικτών του οι οποίοι και ζήτησαν την οριστική αποβολή του από το παιχνίδι. 

O παίκτης από το Αίγιο ο οποίος δεν έκρυψε ποτέ ότι είναι έντονος χαρακτήρας και έχει ακραίες αντιδράσεις μερικές φορές όταν θυμώνει, φαίνεται πως έχει εκνευρίσει ιδιαίτερα τους παίκτες της αντίπαλης ομάδας αλλά και τους περισσότερους από τη δική του ομάδα καθώς δεν ανέχονται πλέον όλες αυτές τις εκρήξεις του, ειδικά όταν χάνει κάποιον πόντο και τα βάζει με όλους και όλα.

Μετά από ένα έντονο αγώνα με αντίπαλο τον Γιώργο Ασημακόπουλο, θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο την ερχόμενη Τρίτη 23/5 (λόγω εκλογών το Survivor All Star δεν θα μεταδοθεί Κυριακή και Δευτέρα) ο... κόμπος θα φτάσει στο χτένι όταν ο Τάκης, όπως σας ενημερώσαμε ήδη, θα ριχτεί σε μάχη σώμα με σώμα με τον Νίκο Μπάρτζη αλλά με πολύ έντονο τρόπο. Σπρωξίματα, εντάσεις και εκνευρισμός θα είναι ό,τι θα δούμε να επικρατεί στο ματσάρισμα του Τάκη με τον Νίκο, γεγονός που θα ενοχλήσει ιδιαίτερα τόσο τους συμπαίκτες του όσο και τους παίκτες της Μπλε ομάδας.

Η συμπεριφορά του αυτή δεν θα μείνει ατιμώρητη από την παραγωγή η οποία θα στείλει τόσο τον Τάκη όσο και τον Νίκο στο ξενοδοχείο, αποβάλλοντάς τους προσωρινά από το παιχνίδι. Επιπλέον ο Τάκης τιμωρείται με στέρηση δύο επάθλων.

Ένα νέο σπόιλερ όμως που έρχεται από τον Άγιο Δομίνικο, θέλει τους Μπλε να ζητούν την οριστική αποβολή του από το παιχνίδι καθώς δεν ανέχονται άλλο τέτοιου είδους συμπεριφορές από την πλευρά του.

Η συνέχεια στις οθόνες μας...

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved