Όλες οι φορές που ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μας καθήλωσε μπροστά από την ΤV
Media

Όλες οι φορές που ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μας καθήλωσε μπροστά από την ΤV

Ποιος περίμενε όταν έβλεπε τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη στον δεύτερο κύκλο της σειράς Ντόλτσε Βίτα ότι λίγα χρόνια μετά θα μας χάριζε απλόχερα τις τόσο μεγάλες του επιτυχίες.

Τόσο μεγάλες μάλιστα που το 2023 ξέφυγε από τα σύνορα και το ταλέντο του γνώρισαν και πολλοί άνθρωποι του εξωτερικού που δεν τον ήξεραν μέχρι και σήμερα.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης χάραξε τη δική του διαδρομή η οποία είναι γεμάτη επιτυχίες και δουλειές - σταθμούς. Δουλειές που όχι μόνο έκαναν επιτυχία την εποχή που προβάλλονταν αλλά έμειναν και στο χρόνο.

Ο δημιουργός, "μίλησε" για έρωτα, λάθη, πάθη και τις ανθρώπινες σχέσεις γενικότερα, με τον δικό του τρόπο.

Όλες οι φορές που μας καθήλωσε μπροστά από την ΤV

Αφού έκανε πολλά guests, το 1999 αποφάσισε να ανεξαρτητοποιηθεί και να αρχίσει να δημιουργεί τις δικές του τηλεοπτικές δουλειές. Έτσι, σε ηλικία 24 ετών έγραψε το πρώτο του σενάριο με τίτλο Η ζωή μας μια βόλτα, που προβλήθηκε από το Mega. Όπως έχει πει σε συνέντευξή του, "η αρχική συμφωνία ήταν για 14 πιλοτικά επεισόδια, που λόγω ανταπόκρισης, του ζητήθηκε από το Mega να κάνει 24. Στην πρώτη του αυτή σειρά, πρωταγωνίστησε μαζί με τους Φιλαρέτη Κομνηνού, Δημοσθένη Παπαδόπουλο, Χάρη Ασημακόπουλο και Γωγώ Μπρέμπου.

komninou.jpg

Η επιτυχία της πρώτης δικής του τηλεοπτικής δουλειάς, έδωσε το πράσινο φως για μια σειρά από τηλεοπτικές παραγωγές, που είχαν την υπογραφή του. Ακολούθησε η δραματική σειρά Να με προσέχεις την σεζόν 2000-2001 και πάλι στο Mega. Το θέμα της σειράς ήταν ο έρωτας δύο αδερφών για την ίδια γυναίκα, ένα θέμα αμφιλεγόμενο που απασχόλησε το κοινό.

nameprosexeis.jpg

Τις σεζόν 2002-2004 προβλήθηκε η επιτυχημένη σειρά Κλείσε τα μάτια. Η σειρά παρουσίαζε τον έρωτα μίας μάνας και μίας κόρης για τον ίδιο άνδρα. Στο Κλείσε τα μάτια έκανε την πρώτη του απόπειρα ως σκηνοθέτης, αναλαμβάνοντας τη σκηνοθεσία του δεύτερου και τρίτου κύκλου της σειράς.

Μετά από μία σεζόν αποχής από την τηλεόραση, επέστρεψε τη σεζόν 2005-2006 με τη σειράς Δυο μέρες μόνο. Τη σεζόν 2009-2010 έγραψε την πέμπτη του σειρά, με τίτλο 4.

maestro-1-600x467-1.jpg

Μετά και από τις επιτυχίες του στον κινηματογράφο, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μας καθήλωσε φέτος με το Maestro που πλέον προβάλλεται και στο Netflix, ενώ το κοινό του περιμένει πώς και πώς να ξεκινήσει και ο δεύτερος κύκλος του οποίου τα γυρίσματα γίνονται τώρα στους Παξούς.

Σίγουρα, ο δημιουργός έχει να δώσει ακόμα πολλά και το μέλλον σίγουρα θα είναι γεμάτο εκπλήξεις!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved