Μαρία Αναστασοπούλου: Ένταση στον αέρα με τον Ανδρέα Πετρόπουλο - «Άκου να δεις πώς θα το πάμε...»
Media

Μαρία Αναστασοπούλου: Ένταση στον αέρα με τον Ανδρέα Πετρόπουλο - «Άκου να δεις πώς θα το πάμε...»

Εκλογές 2023: Στον αέρα του Πρωινού εμφανίστηκε ο δημοσιογράφος της εφημερίδας ΑΥΓΗ, Ανδρέας Πετρόπουλος ο οποίος το βράδυ της Κυριακής είχε έναν έντονο τηλεοπτικό καβγά με τον Νίκο Χατζηνικολάου. Η κόντρα του αυτή τη φορά με την Μαρία Αναστασοπούλου.

Το πρωί της Δευτέρας ο δημοσιογράφος της Αυγής ήταν καλεσμένος στον αέρα της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα, εκεί όπου βρισκόταν και η Μαρία Αναστασοπούλου λόγω της ιδιαιτερότητας της ημέρας.

Η Μαρία Αναστασοπούλου λοιπόν, θέλοντας να του θέσει μια ερώτηση, επεσήμανε τη συντριπτική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της Νέας Δημοκρατίας στις εθνικές εκλογές.

Τότε ο δημοσιογράφος Ανδρέας Πετρόπουλος αντέδρασε λέγοντάς της σε έντονο ύφος: «Μαρία, σε βλέπω και πανηγυρίζεις για την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ από το πρωί».

«Ανδρέα, άκου να δεις πώς θα το πάμε το έργο αυτή τη φορά. Επειδή εμείς οι δυο έχουμε αντιπαρατεθεί τηλεοπτικώς πολλές φορές, λέω να κάνουμε τη διαφορά σήμερα και να μη γίνει τίποτα. Τι λες; Έχεις πετάξει ακουστικά, τα έχεις κάνει όλα αυτά σε όποιο κανάλι κι αν είμαι, λέω σήμερα να κάνουμε μια κανονική συζήτηση», είπε στη συνέχεια η Μαρία Αναστασοπούλου.

1684219098451-839376717-anastasopoulou.jpg

«Τα έκανα όλα αυτά όταν έκανες εκπομπή στον ΣΚΑΪ και τα πέταξα τα ακουστικά όχι για σένα αλλά για αυτό που έγινε στο Big Brother. Εσύ το κράτησες μανιάτικο» απάντησε από την πλευρά του ο Ανδρέας Πετρόπουλος.

«Πώς το κράτησα μανιάτικο αφού καλείσαι σε όλες τις εκπομπές που είμαι; Αυτό δεν είναι μανιάτικο» τόνισε η Μαρία Αναστασοπούλου ενώ στη συνέχεια η συζήτηση συνεχίστηκε σε πιο ήρεμο ύφος.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved