Τζένη Μελιτά: Η επιστροφή της στην τηλεόραση μετά την Eurovision και την περιπέτεια με τον κορονοϊό
Media

Τζένη Μελιτά: Η επιστροφή της στην τηλεόραση μετά την Eurovision και την περιπέτεια με τον κορονοϊό

Ανάρρωσε η Τζένη Μελιτά μετά την περιπέτεια με τον κορονοϊό και επέστρεψε στην καθημερινή εκπομπή της στην ΕΡΤ μαζί με τον Φώτη Σεργουλόπουλο.

Κανονικά εμφανίστηκε σήμερα Δευτέρα στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» η Τζένη Μελιτά, μετά την περιπέτεια υγείας που είχε μετά την φετινή Eurovision.

Η παρουσιάστρια, που στις αρχές του μήνα ταξίδεψε μέχρι το Λίβερπουλ για τις ανάγκες της Eurovision, καθώς με τη Μαρία Κοζάκου, ήταν τα δυο πρόσωπα που ανέλαβαν τον φετινό σχολιασμό του διαγωνισμού, όταν επέστρεψε στην Ελλάδα, βρέθηκε θετική στον κορονοϊό.

Έτσι, την προηγούμενη εβδομάδα η Τζένη Μελιτά δεν εμφανίστηκε στην εκπομπή παρά μόνο μέσω κάποιων skype συνδέσεων με τον Φώτη Σεργουλόπουλο.

Αφού όμως έμεινε κάποιες μέρες σπίτι της και ανάρρωσε πλήρως, σήμερα επέστρεψε κανονικά στο πόστο της, στο πλευρό του Φώτη Σεργουλόπουλου.

Η παρουσιάστρια μάλιστα δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στα πλατό της ερτ που στήθηκαν την Κυριακή, ειδικά για την παρουσίαση των εκλογικών αποτελεσμάτων καθώς δεν είχε ολοκληρωθεί ακόμα η καραντίνα που έπρεπε να τηρήσει προκειμένου να γίνει εντελώς καλά και να μην βάλει σε κίνδυνο τους γύρω της.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved