Ζήσε αλλιώς: Η Ανθή Σαλαγκούδη μιλάει για την διαδικασία κατάψυξης ωαρίων
Media

Ζήσε αλλιώς: Η Ανθή Σαλαγκούδη μιλάει για την διαδικασία κατάψυξης ωαρίων

Η εκπομπή, Ζήσε Αλλιώς, επιστρέφει στους δέκτες μας μετά τις εκλογές.

Σήμερα μάλιστα (22/5) θα έχει καλεσμένη την Ανθή Σαλαγκούδη που θα μιλήσει για την διαδικασία κατάψυξης ωαρίων την οποία και έκανε.

Δείτε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξή της:

Τι άλλο θα δούμε σήμερα;

Όσα πρέπει να γνωρίζουμε για την υπογονιμότητα στην Ελλάδα. O μαιευτήρας και ενδοσκοπικός χειρουργός αναπαραγωγής Στέφανος Χανδακάς, μας ενημερώνει για το θέμα της υπογονιμότητας καθώς και για τη διαδικασία κατάψυξης ωαρίων.

Μαθαίνουμε να κάνουμε σωστά τις δουλειές του σπιτιού, χωρίς να καταπονείται το σώμα μας με τη βοήθεια του φυσικοθεραπευτή Γιώργου Γουδέβενου, ο οποίος μας δίνει χρήσιμες συμβουλές για να «σώσουμε» τη μέση, τον αυχένα και τους ώμους μας.

Πού οφείλονται τα τικ που εμφανίζονται στα παιδιά; Η παιδίατρος Άννα Παρδάλη αναλύει τις πιθανές αιτίες των τικ, καθώς και ποια είναι η συνηθέστερη ηλικία εμφάνισής τους.

Από τι προκαλείται η ξηρότητα στον κόλπο και πώς μπορούμε να την αντιμετωπίσουμε; Η χειρουργός – μαιευτήρας γυναικολόγος με εξειδίκευση στην ορμονική αποκατάσταση, Sabine Wünschmann, απαντά σε όλες μας τις απορίες.

Ποια είναι τα οφέλη της πρωτεΐνης στον οργανισμό μας; Ο διατροφολόγος Κωνσταντίνος Ξένος μαζί με τον διαιτολόγο Γιάννη Χρυσού, εξηγούν όσα πρέπει να γνωρίζουμε και προτείνουν ένα άκρως χορταστικό πρόγραμμα διατροφής πλούσιο σε πρωτεΐνες.

Δείτε το τρέιλερ

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved