Σία Κοσιώνη: Η φωτό με τη χαλάρωση στο πλατό μετά το τέλος της εκλογικής βραδιάς
Media

Σία Κοσιώνη: Η φωτό με τη χαλάρωση στο πλατό μετά το τέλος της εκλογικής βραδιάς

Όλοι έχουν ανάγκη από λίγες στιγμές χαλάρωσης, ειδικά όταν έχει προηγηθεί μια επιτυχημένη και δύσκολη εκλογική βραδιά.  Δείτε τη φωτό που ανέβασε η Σία Κοσιώνη στο instagram.

Μεγάλη είναι η κούραση της κεντρικής παρουσιάστριας μετά την μαραθώνια, σχεδόν 9ωρη παρουσία της στον αέρα του σταθμού κατά την σημαντική αυτή ημέρα των Εκλογών.

Η Σία Κοσιώνη έκανε σήμερα μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου τη βλέπουμε μετά το τέλος της χθεσινής εκλογικής βραδιάς, να χαλαρώνει στο πλατό του ΣΚΑΙ.

«Στιγμές χαλάρωσης και περισυλλογής μετά από 8,5 ώρες στον αέρα… Ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ευχαριστώ σε όλους τους συνεργάτες μου στον ΣΚΑΙ που έδειξαν για μία ακόμη φορά τη “στόφα” μας, σε όλους τους καλεσμένους που μας τίμησαν και πάνω από όλα σε όλους εσάς που και χθες ήσασταν εκεί μαζί μας», έγραψε η Σία Κοσιώνη.

Η ανάρτηση που έκανε η Σία Κοσιώνη…

«Σία όλα τα λεφτά, εντάξει η ωραιότερη φωτογραφία ever αυτό είναι πραγματικά μπράβο», έγραψε η Μάγσα Τσέγκου κάτω από την ανάρτηση.

Η κεντρική παρουσιάστρια των δελτίων ειδήσεων του ΣΚΑΙ, πριν την επίμαχη μέρα των εκλογών είχε ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο που ανέφερε παρασκήνιο από τις προετοιμασίες που γινόντουσαν στον σταθμό για την σημαντική για όλους ημέρα των εκλογών.

Στο συγκεκριμένο βίντεο συνομιλούσε με όλους τους συνεργάτες της και τους ζητούσε να σταθούν στο πλάι της αυτές τις δύσκολες, ακόμα και για την έμπειρη δημοσιογράφο, ώρες.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved