Μαύρο Ρόδο: Στα χέρια της Αλέξιας πέφτει ένα στοιχείο που συνδέει το Βικό με την εξαφάνιση της Κυράς
Media

Μαύρο Ρόδο: Στα χέρια της Αλέξιας πέφτει ένα στοιχείο που συνδέει το Βικό με την εξαφάνιση της Κυράς

Τι θα δούμε στη σειρά, Μαύρο Ρόδο

Η Κασσιανή προσπαθεί να εκμεταλλευτεί το πρόβλημα της Αυξέντιας και να της αποσπάσει πληροφορίες σε σχέση με το ΔιάκοΣάββα ενώ η Φιλαρέτη πιέζεται καθώς ο μητροπολίτης ζητάει απαντήσεις.

Ο Θέμης έχει αρχίσει να υποψιάζεται ότι ο Λουκάς του κρύβει πραγματα για την Θάλεια ο Βικός έχει αποφασίσει ότι δεν θα αφήσει κανέναν να μπει εμπόδιο ανάμεσα σε αυτόν και την Αλεξία.

mavro-rodo3.jpg

Συγχρόνως στα χέρια της Αλέξιας πέφτει ένα στοιχείο που συνδέει το Βικό με την εξαφάνιση της Κυράς. Η ώρα που Λευτέρης μάθαινει αν οι υποψίες για την εγκυμοσύνη της Ελισάβετ είναι αληθινές φτάνει.

Η Τασούλα δείχνει με καμάρι το δαχτυλίδι της στο χωριό αν και παραμένει επιφυλακτική για τις προθέσεις του Σταυρίνου. Την ίδια στιγμή ο Πέτρος σοκάρεται όταν πετυχαίνει το Βίκο με την Αλεξία στο σπίτι της Κύρας.

rodo.jpg

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς, Μαύρο Ρόδο, είδαμε:

Ο Βικός παρακολουθεί με ενδιαφέρον το βίντεο της Κύρας. Οι πληροφορίες που μαθαίνει τον εξοργίζουν και δίνει εντολή να του φέρουν αμέσα τον Παράσχο στην αποθήκη ο Παράσχος όμως αγνοείται. Η Αυξέντια έχει βρεθεί άλλη κατάσταση της όλο και χειροτερεύει.Ο Σταυρινός ζητά από τη Γιάννα να φύγουνε μαζί ενώ εκείνη πρέπει να μεταφερθεί άμεσα στο νοσοκομείο.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved