Media

Μαύρο Ρόδο: Στα χέρια της Αλέξιας πέφτει ένα στοιχείο που συνδέει το Βικό με την εξαφάνιση της Κυράς

Τι θα δούμε στη σειρά, Μαύρο Ρόδο

Η Κασσιανή προσπαθεί να εκμεταλλευτεί το πρόβλημα της Αυξέντιας και να της αποσπάσει πληροφορίες σε σχέση με το ΔιάκοΣάββα ενώ η Φιλαρέτη πιέζεται καθώς ο μητροπολίτης ζητάει απαντήσεις.

Ο Θέμης έχει αρχίσει να υποψιάζεται ότι ο Λουκάς του κρύβει πραγματα για την Θάλεια ο Βικός έχει αποφασίσει ότι δεν θα αφήσει κανέναν να μπει εμπόδιο ανάμεσα σε αυτόν και την Αλεξία.

Συγχρόνως στα χέρια της Αλέξιας πέφτει ένα στοιχείο που συνδέει το Βικό με την εξαφάνιση της Κυράς. Η ώρα που Λευτέρης μάθαινει αν οι υποψίες για την εγκυμοσύνη της Ελισάβετ είναι αληθινές φτάνει.

Η Τασούλα δείχνει με καμάρι το δαχτυλίδι της στο χωριό αν και παραμένει επιφυλακτική για τις προθέσεις του Σταυρίνου. Την ίδια στιγμή ο Πέτρος σοκάρεται όταν πετυχαίνει το Βίκο με την Αλεξία στο σπίτι της Κύρας.

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς, Μαύρο Ρόδο, είδαμε:

Ο Βικός παρακολουθεί με ενδιαφέρον το βίντεο της Κύρας. Οι πληροφορίες που μαθαίνει τον εξοργίζουν και δίνει εντολή να του φέρουν αμέσα τον Παράσχο στην αποθήκη ο Παράσχος όμως αγνοείται. Η Αυξέντια έχει βρεθεί άλλη κατάσταση της όλο και χειροτερεύει.Ο Σταυρινός ζητά από τη Γιάννα να φύγουνε μαζί ενώ εκείνη πρέπει να μεταφερθεί άμεσα στο νοσοκομείο.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved