Γη της Ελιάς:Σπάραξε το twitter με την κραυγή της Μαρίνας!Σκηνές αρχαίας τραγωδίας από την Κονιόρδου
Media

Γη της Ελιάς:Σπάραξε το twitter με την κραυγή της Μαρίνας!Σκηνές αρχαίας τραγωδίας από την Κονιόρδου

Γη της Ελιάς: Την πιο δραματική σκηνή της σειράς παρακολουθήσαμε το βράδυ της Δευτέρας (22-05) με τη Λυδία Κονιόρδου να δίνει ένα ακόμη ρεσιτάλ ερμηνείας.

Η σκηνή θύμισε αρχαία τραγωδία. Το δράμα κορυφώθηκε με την κραυγή θρήνου της Μαρίνας βλέποντας την Μυρτάλη να κείτεται νεκρή.

Το twitter σπάραξε με τον θρήνο των δυο γυναικών πάνω από το άψυχο κορμί της Μυρτάλης, η οποία θέλοντας να φύγει από την αρρωστημένη σχέση με τον Αλέξη, έπεσε θύμα του.

Δες τα σχόλια στη gallery

Η Μαργαρίτα γεμίζει με ενοχές γιατί δεν κινήθηκε εγκαίρως για την άδεια εγκλεισμού του στο ψυχιατρείο και στη συνέχεια δέχεται απανωτά χτυπήματα καθώς ο Αλέξης ομολογεί στον Κουράκο όλους τους φόνους που έχει διαπράξει.

Συνειδητοποιώντας ότι ο γιος είναι κατά συρροή δολοφόνος καταρρέει. Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκονται και η Μαρίνα με την Ιουλία. Η Μαρίνα κατηγορεί τον εαυτό της γιατί ήξερε όσα είχε κάνει ο Αλέξης στην Μυρτάλη και δεν την πίεσε να τον χωρίσει ενώ η Ιουλία νιώθει άσχημα που απομακρύνθηκε από κοντά της ενώ ουσιαστικά την είχε σαν κόρη της.

Στο χωριό οι κάτοικοι έχουν μείνει άναυδοι από τις εξελίξεις.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved