Survivor - Λιανός: Επέστρεψε ξαφνικά στην Ελλάδα - Η ανακοίνωση που μας άφησε άφωνους για τον τελικό
Media

Survivor - Λιανός: Επέστρεψε ξαφνικά στην Ελλάδα - Η ανακοίνωση που μας άφησε άφωνους για τον τελικό

Ο Γιώργος Λιανός επέστρεψε ξαφνικά στην Ελλάδα και μίλησε στο Breakfast @Star για το survivor all star και αποκάλυψε ότι αυτό έγινε για οικογενειακούς και επαγγελματικούς λόγους.

Αρχικά τόνισε: «Επέστρεψα ξαφνικά για οικογενειακούς και επαγγελματικούς λόγους έτσι μπαμ μπαμ»!

«Συνδυάστηκε με ένα έπαθλο που οι παίκτες έπρεπε να λείψουν και ήρθα… κανείς δεν έμεινε στο πόστο μου στον Άγιο Δομίνικο (γέλια)», αποκάλυψε ο Γιώργος Λιανός!

survivor-lianos.jpg

«Δεν έχω ιδέα για τη νέα σεζόν. Αυτή τη δουλειά την αγαπάω πάρα πολύ και αν γίνει νέος κύκλος είναι φυσικό να θέλω να είμαι εκεί. Αυτό όμως εξαρτάται από το κανάλι και την παραγωγή οπότε είμαι σε αναμονή» πρόσθεσε ο παρουσιαστής του survivor.

Και συνέχισε λέγοντας: «Κακώς βγήκα και μίλησα τότε, βγήκα σαν εκπρόσωπος της παραγωγής ενώ δεν είμαι. Το ψιλομετάνιωσα γιατί ό,τι και να πεις μπαίνεις σε αντίλογο και όχι διάλογο. Εγώ μίλησα για προσπάθεια συγκεκριμένη γιατί υπήρχαν στοιχεία που εκεί κατέληγαν. Όταν μπαίνει κάποιος στη διαδικασία να βρει υλικό ότι οι παίκτες τρώνε από τα σκουπίδια τι σημαίνει ότι πεινάνε ή ότι δεν πεινάνε;».

giorgos-lianos.jpg

Και τόνισε: «Πέσανε αρκετές ψιλές. Γίνανε κάποιες συστάσεις και οι δύο παραδέχτηκαν ότι είχαν μερίδιο ευθύνης οπότε συνεχίστηκε η ήρεμη κατάσταση»!

«Μας αλλάζουν το πρόγραμμα οι εκλογές, περιμένουμε ενημέρωση από το κανάλι» υπογράμμισε ο Γιώργος Λιανός!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved