Τσουρός σε Γιάννη Παπαμιχαήλ: «Ποσώς με ενδιαφέρει να μπω σε αντιπαράθεση μαζί σας»
Media

Τσουρός σε Γιάννη Παπαμιχαήλ: «Ποσώς με ενδιαφέρει να μπω σε αντιπαράθεση μαζί σας»

O Κώστας Τσουρός απάντησε μέσα από την εκπομπή, Mega Καλημέρα στον Γιάννη Παπαμιχαήλ μετά τη νέα του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Η αρχή της… κόντρας

«Δεν ποσταρα τίποτα, γιατί ήθελα να είμαι σίγουρος για αυτά που θα σας πω. Όχι απλά τραγούδησα αλλά το είπα και πάρα πολύ καλά. Τώρα γιατί δεν ακούστηκα στα verse και ακούστηκα μόνο να κάνω δεύτερες, κάποιος ανεβοκατέβαζε το channel strp, στην κεντρική κονσόλα που δίνει ήχο στην τηλεόραση και στην αίθουσα. Τώρα το ποιος και γιατί, το γιατί το γνωρίζω, θα το μάθω. Πως κατάλαβα ότι έχω δίκιο; Γιατί πολύ απλά η μίξη που ακουγόταν στα πίσω ηχεία, πίσω από το stage, ήταν κανονικότατη. Και όλα ακούστηκαν άψογα».

«Μου το επιβεβαίωσαν 3 στελέχη της παραγωγής και ο Σταμάτης δεν πίστευε αυτά που του είπαν. Οπότε τι ακριβώς συμβαίνει; Γιατί, οκ, ο Σταμάτης άκουγε ότι έστελνε η κεντρική κονσόλα οπότε είπε την αλήθεια. Τέλος, αυτό που είπε ο Ψινάκης το παρατηρήσατε; Το είδατε καλά; Καταλάβατε το «υπονοούμενο»; Εγώ και όλοι οι φίλοι μου το καταλάβαμε».

giannis_papamixail22.jpg

«Τι λες ρε; Πας καλά; Που σκας με μαύρο γυαλί ηλίου και το φοράς μέχρι που έφυγες! Όλα, όπως προανέφερα, έχουν ένα όριο. Και σε εμένα όχι όριο, τίποτα, δεν υπάρχει. Οι δικηγόροι μου μελετάνε προσεκτικά τα πάντα και σύντομα θα προχωρήσουν στα αυτονόητα μόλις έχουν όλα τα στοιχεία και τις αποδείξεις. Μέσα στις επόμενες ημέρες. Αυτά είχα να σας πω, τα καλύτερα έπονται» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Παπαμιχαήλ στην «χειμαρρώδη» δημοσίευση του.

Την ανάρτηση αυτή σχολίασε στο «MEGA Καλημέρα» ο Κώστας Τσουρός, τονίζοντας πως δεν βρίσκει λόγο για να μπει ο Γιάννης Παπαμιχαήλ σε δικαστική διαμάχη.

«Δεν πήγε στην Eurovision την κανονική. Ούτε στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης πήγε για να τον αδικήσουν και να πει ότι καταστράφηκε η καριέρα και η πορεία του».

44627956-tsouros-papamixail.jpg

«Αυτά δεν τα δέχομαι από κανέναν»

Στη συνέχεια ο Γιάννης Παπαμιχαήλ επέστρεψε με νέα ανάρτηση, απαντώντας στα σχόλια του Κώστα Τσουρού.

«Ειλικρινά, δεν πρόκειται να μπω ξανά σε διαδικασία αντιπαράθεσης. Πρώτα θα απαντήσω στον Κώστα Τσουρο. Κώστα, πρώτον, ουδέποτε με ενδιέφερε να πάω στην κανονική Eurovision. Δεύτερον, οι δικηγόροι που αναφέρω, ποσώς τους ενδιαφέρει εάν έχω καλή ή κακή φωνή».

«Τους ενδιαφέρει όμως να μην προσβάλουν το όνομα μου, την προσωπικότητα μου, τους γονείς μου. Και να μην δέχομαι σχόλια με υπονοούμενα… Για μένα, που με ξεφτιλίζουν. Η απάντηση του Ηλία ήταν εντελώς άκυρη. Γνωρίζει πολύ καλά τι είπε, αλλά κυρίως τι υπονόησε. Αυτά δεν τα δέχομαι από κανέναν. Τελεία. Πιστεύω να έγινα κατανοητός».

Σε νέα του σχόλια ο Κώστας Τσουρός τόνισε πως δεν έχει σκοπό να έρθει σε αντιπαράθεση με τον Γιάννη Παπαμιχαήλ.

«Όταν χρειάζεται να κάνεις και δεύτερο ποστ για το προηγούμενο, αυτό λέει πολλά… Ποσώς με ενδιαφέρει να έρθω σε αντιπαράθεση μαζί σας, απλά επειδή χρειάστηκε να το συζητήσουμε το συζητήσαμε. Τώρα γίνεται ολόκληρο θέμα και βγαίνει ο Γιάννης Παπαμιχαήλ να απαντήσει. Καλά κάνετε και απαντάτε. Εάν θίγεται από κάποια σχόλια έχει το δικαίωμα να θιγεί, αλλά δεν μας το είπε ξεκάθαρα από το πρώτο του ποστ», δήλωσε.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved