Μάριος Αθανασίου: «Στεναχωρήθηκα που δεν εκλέχθηκα, θα μου κρατήσει δυο-τρεις μέρες»
Media

Μάριος Αθανασίου: «Στεναχωρήθηκα που δεν εκλέχθηκα, θα μου κρατήσει δυο-τρεις μέρες»

O Μάριος Αθανασίου έμεινε εκτός ελληνικού κοινοβουλίου και σήμερα ήταν καλεσμένος στο Πρωινό και τον Γιώργο Λιάγκα και μεταξύ άλλων σχολίασε τα αποτελέσματα των εκλογών.

Ο Μάριος Αθανασίου ανέφερε: «Ο κόσμος που τα δεν φταίει και με όλους μου τους φίλους που συζητάω ο ΣΥΡΙΖΑ προσπάθησε να πει κάποια πράγματα, προφανώς δεν τα είπε καλά από την στιγμή που ο κόσμος δεν το κατάλαβε το λάθος είναι δικό μου. Όταν λέω δικό μου εννοώ προσωπικά δικό μου. Φταίω και εγώ που δεν στο μεταδίδω».

marios1.jpg

Όσον αφορά αν στεναχωρήθηκε που δεν εκλέχτηκε, ο ηθοποιός είπε: «Είναι λίγο περίεργο, πρωτόγνωρο, πολύ ενδιαφέρον βλέπεις πώς κινείται η κοινωνία προεκλογικά κάτι διαφορετικό, στεναχωρήθηκα θα μου κρατήσει δυο-τρεις μέρες μετά θα πάρω τα πάνω μου».

Και υπογράμμισε ο Μάριος Αθανασίου: «Αυτή τη στιγμή δεν ξέρω αν θα συνεχίσω να ασχολούμαι, με τα πολιτικά ενεργός θα συνεχίσω να είμαι όπως ήμουνα και πριν και σαν πολίτης και ενεργός στο ΣΥΡΙΖΑ τις επιλογές μου μετά θα σκεφτώ πολύ αργότερα τώρα προέχουν οι επόμενες εκλογές».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved