Πατρίκιος Κωστής: Η αλλαγή επαγγέλματος και η νέα ζωή του ψηλού από το Παρά Πέντε
Media

Πατρίκιος Κωστής: Η αλλαγή επαγγέλματος και η νέα ζωή του ψηλού από το Παρά Πέντε

Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν: Ο Πατρίκιος Κωστής που υποδυόταν έναν πολύ κακό στη σειρά Παρά Πέντε ήταν σήμερα καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ.

Ο ίδιος, μίλησε σήμερα για το νέο του βήμα, τη νέα του δουλειά που δεν έχει καμία σχέση με την υποκριτική και για το πώς τον δυσκόλεψε η τηλεργασία.

«Ήταν πολύ δύσκολο στην καραντίνα με την τηλεργασία στα σχολεία. Εγώ τότε είχα την πρώτη τάξη του δημοτικού, το οποίο είναι πολύ δύσκολο γιατί εκεί βάζεις και τους γονείς μέσα θέλοντας και μη. Λειτούργησε πάρα πολύ το ότι το πιστέψαμε, ότι δεν υπάρχει άλλος τρόπος να προσεγγίσουμε τα παιδιά και να είμαστε μαζί με τα παιδιά», είπε αρχικά ο Πατρίκιος Κωστής και συνέχισε:

patrikios.PNG

«Πολλές εργατοώρες προσωπικής δουλειάς. Δηλαδή το ότι μπορεί κάποιος δάσκαλος να μην ξέρει τόσο καλά το ίντερνετ, έπρεπε μετά το κλείσιμο του μαθήματος χαιρετώντας τα παιδιά του να κάτσει και να δουλέψει πράγματα.

Επίσης, ο τρόπος εκφοράς του λόγου αλλάζει γιατί δεν είσαι μέσα στην τάξη και δεν έχεις αυτό το δια ζώσης, αλλά έχεις το από μακριά. Οπότε όλο αυτό πρέπει να το διαφοροποιήσεις. Έγινε το καλύτερο που μπορούσε να γίνει. Σαφώς και υπάρχουν ελλείψεις, μιλάω με τους συναδέλφους, αλλά δεν μπορούσε να γίνει κάτι καλύτερο».

Δείτε το βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved