Τάσος Παλαντζίδης: Ο «δύσκολος» Χάρρυ Κλυνν, οι 10 Μικροί Μήτσοι και η διαδρομή του
Media

Τάσος Παλαντζίδης: Ο «δύσκολος» Χάρρυ Κλυνν, οι 10 Μικροί Μήτσοι και η διαδρομή του

Ο Τάσος Παλαντζίδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4 και μίλησε για τη μακρά διαδρομή του στον χώρο της υποκριτικής, του θεάτρου και της τηλεόρασης. 

Ο αγαπημένος ηθοποιός παραδέχτηκε ότι εισπράττει την αγάπη του κόσμου και γι' αυτό είναι ευχάριστος άνθρωπος ενώ τόνισε: «Οι άνθρωποι περιμένουν πάντα να πω κάτι αστείο».

Στη συνέχεια επεσήμανε για τη διαδρομή του όλα αυτά τα χρόνια: «Η διαδρομή μου ήταν εύκολη, τα τελευταία χρόνια είναι δύσκολη. Έχουν αλλάξει τα πράγματα τα τελευταία χρόνια.

«Δεν έχω στερηθεί επειδή δεν είχα απαιτήσεις» σημείωσε ο αγαπημένος ηθοποιός. Δείτε παρακάτω τι είπε:

Ο Τάσος Παλαντζίδης επίσης είπε ότι απέτυχε να κάνει οποιαδήποτε άλλη δουλειά.

Ο Τάσος Παλαντζίδης επίσης αναφέρθηκε στη γνωριμία του και τη συνεργασία του με τον Λάκη Λαζόπουλο. Όπως αποκάλυψε, ο αδελφός του Λαζόπουλου, ο Κώστας είναι κουμπάρος του Τάσου Παλαντζίδη και από εκεί κάπως ξεκίνησε το «φλερτ» για τη μετέπειτα συνεργασία σου.

Μία άλλη αποκάλυψη που έκανε ήταν πως ο ρόλος του στους 10 μικρούς Μήτσους, προοριζόταν για τον Σωτήρη Μουστάκα και όχι για εκείνον αλλά τελικά ο Τάσος Παλαντζίδης κατάφερε να απογειώσει τον ήρωά του στη σατυρική εκπομπή.

Όσο για τη συνεργασία του με τον αξέχαστο Χάρρυ Κλυνν, ο Τάσος Παλαντζίδης ο οποίος συνεργάστηκε για πολλά χρόνια μαζί του, αποκάλυψε:

«Έχω κάνει τουλάχιστον πέντε, έξι θεατρικές παραγωγές με τον Χάρρυ Κλυνν. Καταρχήν ήμουν στην μεγαλύτερη περιοδεία που έγινε στην Ελλάδα, 116 παραστάσεις σε 116 διαφορετικές πόλεις της Ελλάδας. Αυτή ήταν και η πρώτη περιοδεία που είχε βγει ο Χάρρυ Κλυνν ολόκληρο τον χειμώνα.

palantzidis.jpg

Είχαμε πολύ καλή συνεργασία και μετά τον Λάκη Λαζόπουλο θα τον χαρακτήριζα σαν τον συνεργάτη που πέρασα καλά. Δύσκολος άνθρωπος ήταν με την έννοια του ότι είχε έναν εγωισμό που έπρεπε να γίνει αυτό που είχε αποφασίσει αλλά, επειδή ήταν και σαν παιδί ταυτόχρονα, μπορούσες να του δώσεις εσύ αυτό που θέλεις και να του δείξεις ότι το αποφάσισε αυτός... Από αυτή την άποψη, ναι, ήταν δύσκολος αλλά εγώ όχι απλώς τον άντεχα αλλά χαιρόμουν κιόλας που δούλευα μαζί του. Και Πόντιος επίσης».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved