My Style Rocks: Κλάματα και οδυρμοί στο πλατό! Τα δάκρυα της Σελένης και η αποχώρηση της Νικόλ
Media

My Style Rocks: Κλάματα και οδυρμοί στο πλατό! Τα δάκρυα της Σελένης και η αποχώρηση της Νικόλ

My Style Rocks: Σε κακή ψυχολογική κατάσταση είναι σήμερα (23/5) κάποιες από τις διαγωνιζόμενες του ριάλιτι μόδας και συγκεκριμένα η Σελένη αλλά και η Νικόλ.

Η Σελένη εμφανίστηκε «μαραμένη» όπως την αποκάλεσε ο Στέλιος Κουδουνάρης που διαπίστωσε πως δεν ήταν καλά ψυχολογικά και παρά τις προσπάθειες όλων των κριτών, εκείνη δεν ήθελε να πει τι ακριβώς της είχε συμβεί.

Συγκεκριμένα, η Σελένη, όταν ρωτήθηκε από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου τι ακριβώς της συμβαίνει, εκείνη ήταν συνέχεια υπεκφυγές αλλά αρκέστηκε να πει ότι την ενοχλούν κάποια μηνύματα που έχει λάβει από πρώην παίκτριες του My Style Rocks τα οποία αναφέρονται στη σχέση που έχει με την Όλγα.

NIKOL-DESPOTOPOULOU.jpg

Ο Στέλιος Κουδουνάρης δικαιολογήθηκε από την πλευρά του λέγοντας πως ο μοναδικός λόγος που τη ρωτούν και την ξαναρωτούν να τους πει τι της συμβαίνει είναι επειδή όλοι καταλαβαίνουν πως το πρόβλημά της έχει να κάνει με το My Style Rocks και όχι με κάτι προσωπικό της.

Τελικά, η Σελένη ξέσπασε σε κλάματα και θέλησε να επιστρέψει στη θέση της.

Δείτε το παρακάτω βίντεο:

Η Νικόλ από την πλευρά της, όταν εμφανίστηκε μπροστά στους κριτές, στενοχωρήθηκε πολύ για τη βαθμολογία που παίρνει τελευταία, με την ίδια να μιλάει για τους άσσους που έχει πάρει από τον Δημήτρη Σκουλό και τον Στέλιο Κουδουνάρη.

«Στον δικό μου άσσο ήσουν και αγενής» της απάντησε ο Δημήτρης Σκουλός και η Νικόλ έφτασε να του ζητήσει συγγνώμη όμως τελικά ξέσπασε σε κλάματα, ζητώντας μάλιστα να αποχωρήσει λίγο αργότερα από το στούντιο για να ηρεμήσει.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved