MasterChef - Μαρία Λαζαρίδου: Η έξοδος με τον Ηλία Κιαζόλι παρά τα «καυγαδάκια» στο παιχνίδι
Media

MasterChef - Μαρία Λαζαρίδου: Η έξοδος με τον Ηλία Κιαζόλι παρά τα «καυγαδάκια» στο παιχνίδι

Η Μαρία Λαζαρίδου έφυγε από το MasterChef πριν από την τελική πεντάδα. Μίλησε στο πρωινό του Star αλλά πριν από αυτό είχε βγει με τον παίκτη που προηγουμένως ήταν «στα μαχαίρια»...

Για την εμπειρία της στο MasterChef μίλησε η Μαρία Λαζαρίδου καλεσμένη στο Breakfast@Star λίγο μετά την αποχώρησή της από το ριάλιτι μαγειρικής. H παίκτρια μίλησε Μαρία Μπέη με την οποία έκαναν αρκετή παρέα στο παιχνίδι.

lazaridou-(2).jpg

«Βγαίνοντας από το MasterChef 5 δεν ήξερα τι με περιμένει έξω. Φέτος όμως ήξερα τι θα με περιμένει έξω και ήξερα ότι έρχονται πολλά ωραία πράγματα οπότε ανακουφίστηκα με αυτό. Ξέροντας ότι το μέλλον είναι μεγάλο.

Η Μαρία Μπέη είναι ένα κορίτσι με πάρα πολλές δεξιότητες, για μένα είναι γεννημένη για το MasterChef. Δεν είναι μια καθημερινή μαγείρισσα, όπως θα μπορούσα να είμαι εγώ, αλλά είναι κάτι άλλο. Έχει δημιουργήσει μια δική της πορεία, ένα δικό της επάγγελμα για μένα».

Εν τω μεταξύ, η Μαρία Λαζαρίδου η οποία έφυγε από το παιχνίδι στο επεισόδιο της Δευτέρας, αφού έχασε στη δοκιμασία που διαγωνίσθηκε με τον Άγγελο και τον Πορφύρη, φαίνεται πως παρά τους τσακωμούς της στο παιχνίδι με τον Ηλία Κιαζόλι, έχουν κρατήσει επαφές και κάνουν παρέα και εκτός.

Ο Ηλίας Κιαζόλι αμέσως μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης της Μαρίας ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram βίντεο όπου ήταν μαζί με την Μαρία και τον Γρηγόρη.

Δείτε τα βίντεο που ανέβασε ο Ηλίας

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved