Survivor All Star: Η στιγμή που ξεφεύγει η κατάσταση μεταξύ Μπάρτζη-Τάκη, τα «γαλλικά» και η αποβολή
Media

Survivor All Star: Η στιγμή που ξεφεύγει η κατάσταση μεταξύ Μπάρτζη-Τάκη, τα «γαλλικά» και η αποβολή

Survivor All Star: Ένα ματσάρισμα ανάμεσα στον Τάκη Καραγκούνια και τον Νίκο Μπάρτζη έφερε τους δύο παίκτες αντιμέτωπους τόσο που έφτασαν να χτυπάνε με αγκωνιές και σπρωξίματα ο ένας τον άλλον. 

Οι δύο παίκτες ρίχτηκαν στον στίβο μάχης αλλά ξέφυγαν και οι δύο βλέποντας ο ένας τον άλλον άκρως ανταγωνιστικά. Αρχικά με τάκλιν, ύστερα με αγκωνιές αλλά και σπρωξίματα αλλά και τραβήγματα, άρχισαν να αντιμετωπίζουν ο ένας τον άλλον με τον Τάκη στην τελική ευθεία πριν τις βολές να ξεσπάει, να πέφτει κάτω και να ωρύεται ότι χτύπησε το πόδι του, τη γάμπα του συγκεκριμένα.

karagounias.jpg

Εκείνη την ώρα ο Τάκης άρχισε τα... γαλλικά με τον Μπάρτζη να δείχνει πραγματικά εκνευρισμένος και να του λέει πως δεν θέλει να τον ακουμπάει.

Ο Τάκης όμως συνέχισε, θεωρώντας πως εκείνος ήταν που δημιούργησε την όλη κατάσταση και τη Μαριαλένα που είχε δει όλη τη φάση να προσπαθεί να ηρεμήσει τον Τάκη αλλά και να τον συνετίσει προκειμένου να λάβει τέλος η όλη ένταση.

Ο Τάκης όμως συνέχισε μέχρι που άρχισε να δέχεται τη φροντίδα του γιατρού που βρισκόταν εκείνη την ώρα στον αγωνιστικό χώρο. Δείτε τι ακριβώς συνέβη ανάμεσα σε Μπάρτζη και Καραγκούνια.

Τελικά, δεν υπήρξε κάποιος σοβαρός τραυματισμός όμως ο Γιώργος Λιανός συγκέντρωσε όλους τους παίκτες για να τους ανακοινώσει πως οι δύο παίκτες αποβάλλονται από το παιχνίδι μετά το επεισόδιο ανάμεσά τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Κόκκινοι ήταν εκείνοι που κέρδισαν την πρώτη ασυλία, με τους Μπλε να είναι αναγκασμένοι να βγάλουν έναν συμπαίκτη τους προς αποχώρηση. Ο Γιώργος Λιανός πάντως, επεσήμανε ότι η απομάκρυνση Μπάρτζη και Καραγκούνια είναι προσωρινή μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved