Victor Venikos: Η διευκρίνηση για τη δήλωση περί χαμηλής βαθμολογίας που θα έδινε στην Κύπρο
Media

Victor Venikos: Η διευκρίνηση για τη δήλωση περί χαμηλής βαθμολογίας που θα έδινε στην Κύπρο

Η νέα δήλωση του Βίκτωρα Βερνίκου μετά την θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσαν τα όσα είπε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» για το φετινό τραγούδι της Κύπρου στην Eurovision. Διευκρινίζει τη δήλωσή του για την χαμηλή βαθμολογία που θα έδινε στην Κύπρο.

Αντιδράσεις προκάλεσε ο Βίκτωρ Βερνίκος έπειτα από την τοποθέτησή του στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» όπου αναφερόμενος στην εμφάνιση της Κύπρου στη Eurovision είπε ότι θα αρκούνταν να βαθμολογήσει με ένα δυάρι την χώρα.

«Θα έδινα δυο στην Κύπρο εξετάζω από την εμπειρία μου. Είναι υψηλό το δύο, μου αρέσει πάρα πολύ», δήλωσε χαρακτηριστικά στην εκπομπή του Mega.

victor-andrew.jpg

Μετά όμως από την θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσε αυτή του η δήλωσε ο 16χρονος τραγουδιστής που εκπροσώπησε την Ελλάδα στον μουσικό διαγωνισμό επανήλθε με νέες δηλώσεις, θέλοντας ωστόσο να διευκρινίσει τα λεγόμενά του.

Συγκεκριμένα, ο Βίκτωρ Βερνίκος ανέβασε ένα story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και έγραψε: «Γεια σας παιδιά! Στη συνέντευξη έδωσα 2 βαθμούς στην Κύπρο και το 12αρι μου, αφού βαθμολόγησα ποια εμφάνιση κατά την γνώμη μου, μου άρεσε το βράδυ του τελικού.

Cyprus: Andrew Lambrou -

Αυτό σημαίνει 9η συνολικά σε όλο τον διαγωνισμό, μια καταπληκτική θέση στην οποία δεν κατάφερα να φτάσω φέτος. Η Κύπρος ήταν εκτός 10αδας του διαγωνισμού.

Greece: Victor Vernicos -
Victor Vernicos rehearsing What They Say for Greece at the First Rehearsal of the Second Semi-Final at Liverpool ArenaSarah Louise Bennett

Πιστεύω ότι η Κύπρος έπρεπε να είναι στην 10αδα, γιατί νομίζω ότι ήταν απίστευτη η συμμετοχή της και αγαπώ τον Andrew Lamprou και την φετινή συμμετοχή της Κύπρου στην Eurovision».

Δείτε τη φωτογραφία με την ανάρτηση του τραγουδιστή και τα όσα έγραψε στην προσπάθειά του να λύσει την παρεξήγηση που ακολούθησε των δηλώσεών του για το τραγούδι της Κύπρου,

vernicos_victor.jpg

Ο 16χρονος τραγουδιστής έλαβε ποικίλα σχόλια για τη συμμετοχή του στον διαγωνισμό αλλά και την επιλογή του τραγουδιού που μας εκπροσώπησε.

Ο ίδιος μοιάζει να μην δίνει σημασία στα κακόβουλα σχόλια καθώς συνεχίζει να λέει πώς η μοίρα είχε ορίσει να μην περάσει στον τελικό του μουσικού διαγωνισμού και πώς όλα για κάποιο λόγο γίνονται.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved