Νόνη Δούνια: «Συνεχίζετε να με ρωτάτε κάτι το οποίο δεν θέλω να σχολιάσω»- H  απάντηση της Τσιμτσιλή
Media

Νόνη Δούνια: «Συνεχίζετε να με ρωτάτε κάτι το οποίο δεν θέλω να σχολιάσω»- H απάντηση της Τσιμτσιλή

Η Νόνη Δούνια ενοχλήθηκε με τον χαρακτηρισμό celebrity στην πολιτική και ρωτήθηκε για αυτό.

Συγκεκριμένα ανέφερε στην κάμερα της εκπομπής, Happy Day «Δεν θα συνεχίσω τις δηλώσεις μου πάνω σε αυτό. Τοποθετήθηκα δημοσίως, οπότε μένω στην ανάρτησή μου. Δεν χρειάζεται να το συνεχίσουμε».

dounia.jpg

Όταν η δημοσιογράφος επέμενε, τότε αντέδρασε: «Πάλι συνεχίζετε να με ρωτάτε κάτι το οποίο δεν θέλω να σχολιάσω».

Και υπογράμμισε η Νόνη Δούνια: «Δεν απαντάω ποτέ σε σχόλια στα social media. Διατήρησα το κοινό μου στις εκλογές, οπότε κάτι έχω κάνει καλά».

Μετά τις δηλώσεις της, η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε: «Θέλω να πω ότι κι εμείς σαν εκπομπή την συμπεριλάβαμε σε ένα βίντεο με τους celebritites, αλλά αυτό βρε Νόνη μου επειδή – είδα ότι θύμωσε – δεν έγινε με κακή πρόθεση. Είναι μια όμορφη αναγνωρίσιμη γυναίκα που μέσα από τον χώρο του modeling έγινε και celebrity, δεν νομίζω ότι το έγραψε κάποιος για να την υποβαθμίσει».

Και σημείωσε η παρουσιάστρια.: «Η Νόνη Δούνια είναι ένα κορίτσι, μάνα, επαγγελματίας γυναίκα. Έβγαλε χρήματα από τη δουλειά της, κόλλησε ένσημα. Μακάρι όλοι που βρίσκονται στο πολιτικό σκηνικό να μην περίμεναν μόνο το επώνυμο».

stamatina.jpg

Και η Τίνα Μεσσαροπούλου υπογράμμισε: «Καταλαβαίνω την πικρία της. Όταν έχεις γυρίσει σελίδα στη ζωή σου και έχεις δείξει και κάποια άλλα στοιχεία της προσωπικότητάς σου, μπορεί να σε πληγώνουν κάποια πράγματα».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved