Survivor: Ο Λιανός ανακοινώνει την αποβολή του Καραγκούνια – «Η παραγωγή αποφάσισε…»!
Media

Survivor: Ο Λιανός ανακοινώνει την αποβολή του Καραγκούνια – «Η παραγωγή αποφάσισε…»!

Survivor all star: Ένας σχεδόν μήνας έμεινε για τον μεγάλο τελικό και οι εντάσεις συνεχίζονται στο ριάλιτι επιβίωσης και πρωταγωνιστής είναι ο Τάκης Καραγκούνιας.

Χθες, 24 Μάη έγινε χαμός ανάμεσα στον Νίκο Μπάρτζη και τον Τάκη Καραγκούνια. Η κατάσταση ανάμεσά τους ξέφυγε…

Στο νέο επεισόδιο του survivor all star, ο Τάκης Καραγκούνιας λέει στην κάμερα σε έντονο ύφος: «Είδαμε άλλη μια τραγελαφική τοποθέτηση του Νίκου Μπάρζη, που έχει απογοητεύσει πολλούς εκεί έξω με τους συμπεριφορά του. Ο άνθρωπος είναι άλλα ντ’ άλλον, δεν αξίζει να είναι καν εδώ».

takis-karagkounias.jpg

Κι στη συνέχεια θα ακολουθήσει ακόμα ένας απαιτητικός στίβος μάχης για την δεύτερη ασυλία.

Όμως ένα σκηνικό που θα συμβεί την ώρα του αγώνα με τον Τάκη Καραγκούνια και τον Γιώργο Ασημακόπουλο, ο οποίος σε έξαλλη κατάσταση θα πει «πάω να φύγω, δεν παίζουμε άλλο πλέον»… ο Γιώργος Λιανός θα ανακοινώσει την αποβολή του Τάκη.

Συγκεκριμένα στο τρέιλερ που ήδη κυκλοφορεί από τον ΣΚΑΪ, ο Γιώργος Λιανός ανακοινώνει: «Είχε μια επαφή μαζί του, η οποία ήταν σκόπιμη. Τέτοιες πρακτικές δεν είναι επιτρεπτές. Γι’ αυτό και αποβάλλεται απ’ αυτό τον αγώνα και η παραγωγή αποφάσισε να τιμωρηθεί….».

survivor-all-star-takis-karagkounias.jpg

Σύμφωνα με τα spoilers, ο παίκτης που αποβλήθηκε από τον αγώνα είναι ο Τάκης Καραγκούνιας και μάλιστα όπως έχει γραφθεί η παραγωγή τον έστειλε στο ξενοδοχείο και τον τιμώρησε με στέρηση δύο επάθλων, όμως οι παίκτες ζητούν την οριστική του αποβολή από το ριάλιτι επιβίωσης.

Δείτε το τρέιλερ του νέου επεισοδίου

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved