Φαίη Μαυραγάνη: To Στούντιο με Θέα, ο Νίκος Μάνεσης και η ηλικία του Γιώργου Παπαδάκη
Media

Φαίη Μαυραγάνη: To Στούντιο με Θέα, ο Νίκος Μάνεσης και η ηλικία του Γιώργου Παπαδάκη

Μια από τις ενημερωτικές εκπομπές του Ant1 που παίρνουν το «πράσινο φως» για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν είναι και αυτή της Φαίης Μαυραγάνη.

Όπως η ίδια αποκάλυψε -μεταξύ άλλων- μιλώντας στην εκπομπή Breakfast @Star η εκπομπή της Στούντιο με Θέα συνεχίζει!

mavragani-5.jpg

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε επίσης στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη και αν τελικά την ερχόμενη σεζόν θα αποχωρήσει από την πρωινή ζώνη ενώ μίλησε και για το μέλλον της δικής της εκπομπής και τον ρόλο του Νίκου Μάνεση στις αποφάσεις της.

mavragani-(1).jpg

«Θα συνεχιστεί του χρόνου το Στούντιο με Θέα. Πάντα, κάθε χρονιά κάνουμε αλλαγές. Συζητήσαμε με τον Νίκο για να πάρω το όνομα της εκπομπής που παρουσίαζε. Ο ίδιος μου το πρότεινε. Κάθε φορά που έχει εκλογές, δημοσιογραφικά έχει ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Έτσι ήταν και φέτος, έχουμε και τις επόμενες, όρεξη να έχουμε», είπε.

mavragani-(2).jpg

«Όσο είναι ενεργός, δεν έχει ανάγκη να την αφήσει. Καμιά φορά με ενοχλεί, που περνώντας κάποια χρόνια, κάποιοι άνθρωποι πρέπει να σταματήσουν να κάνουν αυτό που κάνουν. Άμα το κάνεις καλά και σου αρέσει, γιατί να το σταματήσεις; Νομίζω ότι ο Γιώργος Παπαδάκης κάθε φορά το σκέφτεται το ίδιος, βλέπει ότι έχει διάθεση, όρεξη και κέφι και το συνεχίζει. Και πολύ καλά κάνει», απάντησε όταν ρωτήθηκε για τον Γιώργο Παπαδάκη.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved