Η πρώτη αντίδραση της Μιχελιδάκη μετά τη παραίτηση στενού της συνεργάτη: «Με λυπεί… αιφνιδιαστήκαμε»
Media

Η πρώτη αντίδραση της Μιχελιδάκη μετά τη παραίτηση στενού της συνεργάτη: «Με λυπεί… αιφνιδιαστήκαμε»

Νωρίς το πρωί μέσα από την εκπομπή Breakfast @Star έγινε γνωστή η είδηση πως παραιτήθηκε ο αρχισυντάκτης της Μάριον Μιχελιδάκη.

Η παρουσιάστρια λίγη ώρα μετά τη δημοσιοποίηση της είδησης, αποκάλυψε μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό Μας, πόσο τόσο εκείνη όσο η ομάδα της αιφνιδιάστηκαν από την απόφαση του Γιάννη Καφάτου να διακόψει τη συνεργασία τους.

mixelidaki-(1).jpg

«Αιφνιδιαστήκαμε, σήμερα το πρωί το μάθαμε, δεν ξέραμε τίποτα. Ελπίζω να είναι καλά. Δεν ξέρω ποιοι είναι οι προσωπικοί λόγοι που τον οδήγησαν σε μια παραίτηση ένα μήνα πριν τελειώσει η εκπομπή.

Βασικός μου συνεργάτης, ήμασταν κάθε μέρα μαζί επί πάρα πολλές ώρες, δεν μπορώ να μιλήσω για δημοσιεύματα. Εγώ ξέρω ότι στεναχωρήθηκα πάρα πολύ και με λυπεί πάρα πολύ, ελπίζω να είναι καλά.
Δεν είχα καν τη δυνατότητα να μιλήσω μαζί του και μετά πέσαμε με τα μούτρα με την ομάδα για να βγάλουμε την εκπομπή. Άλλο η επιμέλεια της εκπομπής και άλλο η αρχισυνταξία.

mixelidaki-(2).jpg

Προφανώς υπάρχουν σκέψεις αντικατάστασης. Όλα είναι μπροστά. Συνάδελφοι είμαστε, είναι μια πάρα πολύ δύσκολη χρονιά, έχουμε περάσει πολλά έχουμε αντέξει, ευχαριστώ πάρα πολύ τους συνεργάτες μου, έχω αιφνιδιαστεί και λυπάμαι», είπε η Μάριον Μιχελιδάκη για να καταλήξει:

«Το κανάλι κάνει τον σχεδιασμό του και τον προγραμματισμό του και θα δει πώς θα πορευτεί», είπε αναφορικά με τις εξελίξεις.

Δες το απόσπασμα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved