Survivor spoiler: Η κόκκινη ομάδα κερδίζει και στον τάκο βγαίνουν τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση
Media

Survivor spoiler: Η κόκκινη ομάδα κερδίζει και στον τάκο βγαίνουν τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση

Survivor all star: Η κόκκινη ομάδα κερδίζει και στον τάκο θα βγουν τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση από την Μπλε ομάδα!

Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση είναι ο Σπύρος Μαρτίκας.

Το αποτέλεσμα της κάλπης έδειξε ότι η Μπλε ομάδα επέλεξε να στείλει στον τάκο τον Σπύρο Μαρτίκα, ο οποίος χθες, 23 Μάη, δέχθηκε ήρεμα την υποψηφιότητά του.

Και σήμερα, 24 Μάη, η μπλε ομάδα θα βγάλει στον τάκο όχι έναν και δύο αλλά τρεις παίκτες.

Στο νέο επεισόδιο του survivor all star, ο Τάκης Καραγκούνιας λέει στην κάμερα σε έντονο ύφος: «Είδαμε άλλη μια τραγελαφική τοποθέτηση του Νίκου Μπάρζη, που έχει απογοητεύσει πολλούς εκεί έξω με τους συμπεριφορά του. Ο άνθρωπος είναι άλλα ντ’ άλλον, δεν αξίζει να είναι καν εδώ».

Κι στη συνέχεια θα ακολουθήσει ακόμα ένας απαιτητικός στίβος μάχης για την δεύτερη ασυλία.

survivor-all-star.webp

Όμως ένα σκηνικό που θα συμβεί την ώρα του αγώνα με τον Τάκη Καραγκούνια και τον Γιώργο Ασημακόπουλο, ο οποίος σε έξαλλη κατάσταση θα πει «πάω να φύγω, δεν παίζουμε άλλο πλέον»… ο Γιώργος Λιανός θα ανακοινώσει την αποβολή του Τάκη.

Συγκεκριμένα στο τρέιλερ που ήδη κυκλοφορεί από τον ΣΚΑΪ, ο Γιώργος Λιανός ανακοινώνει την αποβολή του Καραγκούνια από το παιχνίδι: «Είχε μια επαφή μαζί του, η οποία ήταν σκόπιμη. Τέτοιες πρακτικές δεν είναι επιτρεπτές. Γι’ αυτό και αποβάλλεται απ’ αυτό τον αγώνα και η παραγωγή αποφάσισε να τιμωρηθεί….».

Μετά τον αγώνα ασυλίας, στο συμβούλιο οι Κόκκινοι θα πάνε ως θεατές και η Μπλε ομάδα θα βγάλει στον τάκο τον Γιώργο Ασημακόπουλο, τον Νίκο Μπάρτζη, και τον Ηλία Μπόγδανο.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved